Drugo Lifestyle Luksuz

PROMOTION: Reklamni stolpi

Si tudi vi želite, da bi vaše podjetje za trenutek ukradlo pozornost vsakemu mimoidočemu? Nič lažjega. Vse kar potrebujete je zanimiv reklamni stolp. Kje za vraga ga dobiti? Nikjer drugje kot pri podjetju Promotion.

Izbirate lahko tako med reklamnimi tonemi kot tudi reklamnimi stolpi vseh dimenzij. Izberite največjo, najopaznejšo in najučinkovitejšo reklamo za vaše podjetje. Reklamni stolpi so namreč vedno bolj popularni in uporabljeni prostostoječi oglaševalni objekti. Ta način reklamiranja ima mnogo izraznih možnosti, oblikovno in izvedbeno raznolikost, različne načine osvetljevanja in še mnogo več. Podjetje Promotion vam ponuja tako svetlobne kot tudi nesvetlobne reklamne toneme poljubnih dimenzij s folijskimi, Alu ali 3D napisi. Postavite torej svoj reklamni stolp! Le tako bodo ljudje izvedeli kdo ste, kje ste in kaj delate.

Promotion izdelki so estetski, opazni, nezahtevni za vzdrževanje, obenem pa še poceni. Sliši se skoraj predobro, da bi bilo res, kajne? Kar verjemite! Njihovo delo se v grobem deli na  izdelovanje reklamnih tabel in napisov, proizvodnjo drogov in zastav, razvoj in izdelavo promoLED prikazovalnikov, prodajo reklamnih stojal, promotorjev in prenosnih tabel, ter razvoj in izdelavo LED svetilk, cestne razsvetljave in osvetlitev.

Njihovo delo obsega tudi montažo izdelkov. V dolgoletnem delovanju si je podjetje prislužilo ogromno izkušenj, ki zagotavljajo hitro, kvalitetno, učinkovito in estetsko izvedbo.

Mogoče ti bo všeč tudi ...