Drugo Lifestyle Luksuz Moda

Obutev mora biti dobra in pika!

Pravilna in dobra delovna obutev je ključnega pomena. Ne moremo iti nekam delati in ne biti pravilno obuti. Če delamo nekje zunaj, moški, bolj fizična dela, je težko delati, če si napačno obut. Ali boš recimo streho delal v japonkah? Mislim, da je to res zelo neprimerna obutev, za to delo more biti res prava močna, kvalitetna obutek, da je tudi dober oprijem, da ne padeš kar tako in podobne malenkosti, ki so pomembne za takšno delo.

Delovna obutev | Domtrade

Včasih je pač potrebno odšteti kakšen euro več kot pa premalo in imaš lahko nekaj za leta ne samo za par mesecev. Sedaj, v tem letu se mi prav tako zdi, da smo se ljudje mnogo bolj naučili nakupovati preko spleta, kar mogoče včasih ni bilo ravno v tolikšni meri kot sedaj. Sama sem en dober primer, včasih si sploh nisem oblačil preko spleta naročevala, le kakšno kozmetiko in nekaj podobnega, za kar sem tudi točno vedela kaj mi je ok, kaj morem kupiti, in je tudi mnogo ceneje kot pa v fizični trgovini, vključno s poštno dostavo je prišlo mnogo ceneje kot pa v trgovini prav.

Končno delovni čevlji, ki so vrhunski v vseh pogojih - dokazano

No, in letos pa sem pač potrebovala nujno kakšne hlače, majico in podobno in mi ni preostalo kaj druga kot pa da sem si naročila preko spleta in sem se prav navadila, sej pa samo še tako naročujem. Res je, da mi ni všeč, ker pač če ti ni ok moreš vrniti in pač malce traja dlje kot pa da greš prav v fizično trgovino in da si tam probaš ter vidiš, če ti je kot ulito ali ne in če boš kupil ali ne, po spletu je pač kot neka tombola, če ti bo ok bo če ne pač vrneš.

Tako da ja, so slabosti in so prednosti spletnega nakupovanja. Super je po eni strani, ker ti ni sedaj hoditi v trgovino in vse dobiš na dom, ker kje se ti pa da v teh maskah hoditi naokoli? Meni je to največja muka. Včasih sem bila tako rada po trgovinah in nakupovala, sedaj se pa trgovin res branim in zato pa je prišel na plano splet in morem reči da mi je res kar kul.

Mogoče ti bo všeč tudi ...