Drugo Lifestyle Luksuz Moda

Ne oziraj se na druge, bodi to kar si!

Le kakovostni lasni podaljški vam lahko naredijo vašo pričesko res popolno, točno takšno kot ste si vedno želele. Morda nimate po naravni poti dolgih las, ker se vam morda takoj, ko malce zrastejo začnejo lomiti, cepiti? Morda imate preveč redke lase in bi si želele še bolj goste ter daljše? Oz. imate kratke lase in ste si želele naenkrat dolge, saj vaši lasje rastejo res počaaaaasi? No možnosti je nešteto zakaj bi sploh ženska želela imeti lasne podaljške.

Image result for kaj so oxy lasni podaljški

Recimo oxy lasni podaljški so idealna rešitev za vse dame pa bodisi kaj je sploh zadeva, zakaj si le to želite, res nima veze, glavno da ste same s seboj zadovoljne in da ste srečne v svoji koži pa čeprav imate umetne trepalnice na sebi pa lasne podaljške in tako naprej.

Če znate vse to imeti v mejah normale, da ne pretiravate kot nekatere, ki so na koncu iz vseh pogledov že umetne je vse čisto kul zakaj pa ne, saj življenje je vaše in lahko naredite iz njega kar si same želite, prav noben vas ne sme pri tem ovirati.

Če pa se že oglašajo kakšni ljudje pa nič skrbet zaradi njih, saj veste da ljudje bodo tako ali tako vedno imeli neke probleme, ker jih bodo našli na vas/drugih, saj jih ne bodo našli na sebi. Ampak vse kar bodo ljudje govorili čez vas, vas posmehovali kakšni ste, kaj nosite, vse to so oni sami, ampak lažje je nekoga drugega zasmehovati kot pa prvo pomesti pred svojim pragom.

Če vam srce poželi dolgih laskov si jih ustvarite. Samo enkrat se živi, zakaj ne bi izkusile vse kar je le možno. Življenje je še kako prekratko, nikoli ne veš kako dolgo boš živel, živi sedaj ko si in to s polno paro !!!

Mogoče ti bo všeč tudi ...