Drugo Hrana Lifestyle Luksuz

Miele: Gospodinjski aparati

S pomočjo Mielejevih gospodinjskih aparatov lahko svoje brbončice ponesete v sedma nebesa. Generacija 7000 vas bo navdušila s povsem novimi zmožnostmi. Predstavljamo vam popolno dovršene kuhinjske vgradne aparate, ki so s svojo enostavnostjo in inteligenco obnoreli svet. Pripravite se na kreativnost, ki je doslej še niste videli.

Novo generacijo gospodinjskih aparatov Miele odlikuje izjemno napredna tehnologija. Pečice lahko pohvalimo s funkcijo TasteControl. Ta preprečuje čezmerno toplotno pripravo jedi, pečica pa se na koncu tudi samodejno ohladi. Zadnji čas, da neokusni in prepečeni hrani pomahate v slovo.

Za piko na i izpostavimo še kamero v pečici. Ta je vgrajena ter zaščitena pred vročino. Kamera posname sliko v visoki ločljivosti ter jo posreduje na telefon ali pametno tablico, od koder lahko uravnavate temperaturo ter čas priprave.

Ena od novosti je indukcijska kuhalna plošča, ki je izjemno enostavna za uporabo, njeno vzdrževanje pa je mačji kašelj. Odlikuje jo inteligentno prepoznavanje posode, ki zazna, če jo premaknete ter skupaj z njo premika nastavljeno temperaturo.

Generacija 7000 ne ponuja zgolj pečic in kuhalnih plošč. Oglejte si pestro ponudbo preostalih gospodinjskih aparatov Miele, kjer lahko najdete tudi kavne avtomate in pomivalne stroje. Vsi aparati so natančno dovršeni, poleg tega pa se odlikujejo z dolgo življenjsko dobo. Generacija 7000 je namenjena prihodnosti. Njenemu brezčasnemu dizajnu ni para. Stopite v kuhinjo z nasmeškom z gospodinjskimi aparati Miele.

Mogoče ti bo všeč tudi ...