Drugo Lifestyle Luksuz Zdravje

Splet je lahko ok, lahko pa je katastrofa!

Po spletu brskamo dnevno, vsaj večina prebivalstva no. Mogoče tisti starejši malce manj, vendar mlajša populacija in srednja starost pa menim, da smo kar veliko na spletu. Veliko zaradi službe same, veliko pa tudi zato, ker preprosto kaj iščemo ali pa smo na teh socialnih omrežjih kot so Facebook, Instagram in podobno. Ne bom rekla, da splet ni dober, je dober, ker lahko na njem najdemo prav vse, vendar po drugi strani pa zaradi vse te tehnologije, socialnih omrežij se ljudje več ne znamo družiti med seboj in biti prav s z družbo.

Poglejte kako je, če greš s kom na pijačo, ali pa imaš kakšno kosilo, zabavo in podobno. Ni več tako druženja kot je to bilo včasih, sedaj vsake toliko časa kdo gre na mobitel, določeni visijo na njem cel čas in to ni več tisto pravo druženje.

Meni osebno so socialna omrežja kot so IG trenutno mi je najbolj »in«, mnogo bolj kot FB in tam res najdem veliko stvari, ki me zanimajo, najdem kakšne uporabne stvari za katere nisem niti vedela in si nato tudi kupim, ampak priznam pa da ko greš na to in začneš gledati padeš noter in nevede mine čas, pa se sploh ne zaveš. Kolikor je ta zadeva super toliko ni super. Recimo nazadnje sem na IG videla nekoga, ki je nekaj razlagal o CBD kapljicah in kakšen učinek imajo, za kaj so dobre, pri čem lahko pomaga in meni je bila to res koristna informacija, ker sem nekaj podobnega iskala in ker sem gledala storye sem to tudi našla in na koncu kupila. Več v tem članku kar se tiče CBD.ja, le bi morda koga zanimalo, ker je res dobra zadeva, ni mi žal za nakup, sem pa zelo vesela, da sem brskala po spletu, da sem to sploh našla. Tako da ja, kolikor je splet ok toliko nas odvrača od družbe. Vsepovsod so prednosti in slabosti, tako pač je, ne?

Mogoče ti bo všeč tudi ...