Drugo Lifestyle Luksuz

ACRYTECH: Promo materiali iz akrlinega stekla

Se vam zdi, da se vaši promocijski materiali kar naprej izgubljajo v množici ponudnikov in da vas prav nihče ne opazi? Nikakor niste krivi vi, pač pa vaši oglasi. Za učinkovite brošure in oglasne izdelke se obrnite na podjetje Acrytech Pečenko. So namreč zelo zanesljiv in prilagodljiv partner, ki zna prisluhniti željam strank. Podjetje odlikujejo sprejemljive cene, prav tako pa se držijo dogovorjenih rokov. V njihovi sodobno opremljeni delavnici lahko strokovnjaki izdelajo praktično vse, kar si srce poželi.

Acrytech Pečenko je med drugim znan tudi po izdelavi promo materialov iz akrilnega stekla. Po naročilu vam lahko izdelajo tisoč in eno stvar, kot npr. stojala za promocijske materiale, nosilce, škatle, podstavke, obeske, aranžerske pripomočke tudi za opremo trgovin, hotelov, restavracij ter turističnih, sejemskih in drugih promocijskih objektov in dogodkov.

Skozi leta se je tehnološka oprema v podjetju neprestano dopolnjevala. Danes celoten razvoj tehnologij obdelave akrilnega stekla zaznamuje visoka inovativnost in sposobnost reševanja na videz nerešljivih situacij, ki spremljajo proizvodnjo. Zatorej le brž v Acrytech Pečenko, kjer si boste zagotovili najboljši promocijski material iz akrilnega stekla!

Mogoče ti bo všeč tudi ...