Drugo Lifestyle Luksuz Moda

MODULDESIGN: Sodobne garderobne omare

Sodobne garderobne omare in garderobne sobe so postale prava uspešnica na filmskih platnih. Ste se tudi vi že kdaj ujeli med sanjarjenjem o veliki in razkošni garderobni sobi? Vaše sanje lahko kaj kmalu postanejo resničnost! Vlogo dobre vile pa bo tokrat odigralo podjetje Moduldesign.

Garderobne sobe so že od nekdaj veljale za simbol razkošja. Saj poznate tisti rek: »Malo denarja, malo muzike,« kajne? No, podjetje Moduldesign takšnim stereotipom napoveduje konec. Zakaj bi odšteli vrtoglave vsote denarja za dobro počutje v lastnem domu? Vse kar potrebujete je dovolj prostora. V razkošni zbirki garderobnih idej, vam bodo strokovnjaki predstavili številne unikatne ideje za sobo, kjer boste kraljevali vi in vaša oblačila. Ustvarite si lahko unikatno sobo z zmagovalno kombinacijo polic in predalov.

Podjetje Moduldesign stremi k modernim linijam in drznemu oblikovanju. Kot že omenjeno, so vam svoje nasvete in storitve pripravljeni ponuditi po zelo ugodnih cenah. V prostore namreč skušajo vnašati svetovne pohištvene trende s pridihom vaših osebnih želja, obenem pa si prizadevajo tudi, da se boste v lastnem domu počutili kar se da udobno.

Mogoče ti bo všeč tudi ...