Drugo Hrana Lifestyle Luksuz

Miele: Prostostoječi kavni avtomati

Zaslužite si uživati v ubrani harmoniji popolno pripravljene skodelice kave. S pomočjo prostostoječih kavnih avtomatov Miele je čisto doživetje ob skodelici toplega napitka zagotovljeno. Tovrstni kavni avtomati omogočajo dovršeno pripravo najrazličnejših kavnih specialitet s popolno usklajenim sistemom.

Ko govorimo o kavnih aparatih, pogosto pomislimo samo na pripravo kave. Pa vendar temu ni vedno tako. S kavnimi aparati lahko zakuhamo mnogo več. Še posebno dragocen je beli čaj, saj se za njegovo pridobivanje uporabijo mladi, še neodprti popki čajevca, ki napitku podarijo posebno blag in cvetličen okus. Ne smemo pozabiti tudi na japonski čaj ali pa kakav.

Prav vsi Mielejevi kavni avtomati s sistemom kave v zrnju poleg že znane priprave OneTouch nudijo tudi povsem novo funkcijo, ki se ji reče OneTouch for Two. Ta omogoča istočasno pripravo dveh okusnih kavnih specialitet z enim samim pritiskom na gumb. Funkcija CofeeSelect v življenja kavoljubcev prinaša svobodo izbire, ki doživetje uživanja kave ponese na najvišjo raven. V treh ločenih posodah vas namreč čakajo različne kave v zrnju. Pri pripravi napitka vrsto kave izberete ročno, počakate, da se pripravi in nato uživate v ekspresu iz svežih kavnih zrn.

Prostostoječi kavni avtomati Miele predstavljajo inovativen sistem mletja in kuhanja kave. Mielejev konični mlin kavo zmelje tako, da se njena aroma vsakič znova edinstveno ohrani. Prav to omogoča nova umestitev mlina neposredno nad enoto za kuhanje. Po končanem mletju v mlinu presenetljivo ni nobenih ostankov zmlete kave. Za piko na i pa je novi konični mlin tudi izjemno tih, kar pomeni, da sploh ne boste vedeli, da ga imate.

Svoje najljubše napitke lahko shranite v enega od 10 osebnih profilov uporabnikov in pustite, da vam vaš kavni avtomat Miele zaželi prav posebno dobro jutro. V profilu uporabnika so shranjene prav vse najmanjše malenkosti vaših najljubših napitkov, kot so na primer količina zmlete kave, temperatura in količina vode ter po potrebi tudi priprava mleka. Hočeš-nočeš, penilnik mleka je obvezna oprema vsakega vrhunskega kavnega aparata. Z njim lahko v hipu pripravite vroče ali spenjeno mleko. Ta v zgolj nekaj sekundah segreje oziroma speni mleko neposredno v skodelici oziroma kozarcu. Na koncu ga enostavno lahko udobno pomijete v pomivalnem stroju.

Mogoče ti bo všeč tudi ...