Drugo Hrana Lifestyle Zdravje

KAKO IZBRATI PRAVI KAVNI AVTOMAT, KI BO USTREZAL VAŠIM INDIVIDUALNIM POTREBAM?

Ali tudi vi spadate med tiste ljudi, ki si ne morejo predstavljati začetka svojega dneva brez skodelice še vedno vroče, dišeče kave? Ali zjutraj potrebujete tistih nekaj minut ob kadeči se skodelici, da zberete svoje misli in se pripravite na delovni dan? Ali iz pitja kofeinskega napitka delate jutranji ritual, med katerim preživljate nekaj prijetnih trenutkov s svojo družino ali partnerjem? Avtomat za kuhanje kave ali espresso avtomat bo vsako jutro znova popolnoma zadostil vašim potrebam in vam prihranil precej časa.

Primerjali smo dva izmed Philipsove široke kolekcije vrhunskih kavnih avtomatov – popolnoma samodejni kavni aparat Philips EP5365 in EP5310, oba iz serije 5000. Oba sta odlična primerka popolnoma samodejnih kavnih aparatov, vsak izmed njiju pa ima tudi svoje specifične prednosti, na podlagi katerih se lahko odločite, kateri bo najbolje ustrezal vašim željam in posebnostim jutranje rutine.

Aparat za kuhanje kave

Aparat za kuhanje kave EP5365 in kavni avtomat EP5310 se oba odlikujeta s snemljivo kuhalno enoto, samodejnim spiranjem in vodenim odstranjevanjem vodnega kamna in z zmogljivim zbiralnikom za vodo, ki drži kar 1,18 L vode; vse te prednosti vam bodo zagotovile hitro in enostavno uporabo. Popolnoma snemljiva kuhalna enota, ki jo lahko temeljito očistite že s spiranjem pod tekočo vodo, vam bo omogočila enostavno čiščenje in vzdrževanje aparata, z menjavo filtra AquaClean ob opozorliu, pa boste lahko s prečiščeno vodo pripravili do 5000 skodelic, ne da bi vam bilo treba iz aparata odstranjevati vodni kamen. Oba aparata se ponašata s tesnilom za aromo, ki zaščiti vaša najljubša kavna zrna in zagotavlja, da zrna ohranjajo pristno aromo, poleg tega pa tesnilo tudi zmanjša hrup mlinčka. K izjemno sveži, aromatični kavi pa pripomorejo tudi izjemno trdi in natančni keramični mlinčki, ki vam zagotavljajo najmanj 20.000 skodelic odličnega kavnega napitka. Avtomat za kuhanje kave EP5310 ima tudi klasičen penilnik mleka, s katerim lahko postanete pravi mojster za pripravo kave in okusne nežne mlečne pene za kapučine na klasičen način. Po drugi strani pa se kavni avtomat EP5365 odlikuje z nastavljivo dolžino, količino in aromo kave in in 0,5 L vrčkom za mleko.

Kavni avtomat EP5310 in EP5365 se razlikujeta tudi v številu vrst kavnih napitkov, ki jih lahko pripravite; EP5310 se ponaša s tremi vrstami napitkov, in sicer s kavo, espressom in ameriško kavo, medtem ko si lahko z EP5365 vsak trenutek privoščite kar 5 različnih napitkov: kavo, espresso, ameriško kavo, cappuccino in latte macchiato. Oba avtomata za kavo sta izdelana iz nerjavečega jekla in plastike in delujeta na 230 V napetosti. Ob nakupu kateregakoli izmed njiju prejmete dveletno garancijo, priprava kave pa vam bo z vsakim izmed njiju vzela le nekaj minut.

Oba avtomata za kuhanje kave odlikuje tudi elegantna in nevsiljiva zunanjost in vsestranska prilagodljivost različnim okusom, ki vam bo zagotovo olajšala izbiro. Philips sicer poleg opisanih dveh aparatov za pripravo kave ponuja tudi široko izbiro kavnih aparatov s filtri, samodejnih espresso kavnih aparatov Saeco, ročnih espresso kavnih aparatov Saeco, samodejnih espresso kavnih aparatov in bogato izbiro dodatne opreme in delov Saeco.

Mogoče ti bo všeč tudi ...