Drugo Hrana Lifestyle

Miele: Indukcijske kuhalne plošče

Ali tudi vaša kuhinja potrebuje novo kuhalno ploščo, vam pa se niti sanja ne, katero izbrati? Če je tako, vam priporočamo indukcijsko kuhalno ploščo Miele, ki dan za dnem postavlja nove trende. Kuhalne plošče z indukcijo nudijo možnost posebnih značilnosti opreme in obenem tudi varčujejo z energijo.

Pri kuhanju z indukcijo toplota nastaja neposredno v dnu posode. Kuhalna plošča poleg tega avtomatsko zazna velikost posode in tako izgub energije praktično ni. Kuhanje je izjemno varno, saj območje poleg kuhalnega polja ostane razmeroma hladno. Z Mielejevo indukcijsko kuhalno ploščo boste med kuhanjem lahko uživali v svobodi. Ploščo lahko uporabljate po celi površini, brez vnaprej določenih kuhalnih polj. Posodo za kuhanje tako lahko namestite kar najbolje glede na situacijo in vedno točno tako, kot si želite. Na poljubno mesto lahko postavite do kar šest loncev, ponev in pekačev, ki so primerni za indukcijo. Kuhalne plošče z indukcijo po celi površini so na voljo v različnih širinah, tako da so primerne za prav vsako kuhinjo.

Fleksibilna kuhalna plošča je namenjena fleksibilnemu upravljanju. Upravljalni elementi se z inteligentnim prepoznavanjem posode pojavijo vedno na pravem mestu ob pravem času, ne glede na to, kje je nameščena posoda. Upravljalni element je viden samo, če je posoda nameščena. Upravljalna lestvica je vedno nedvoumno dodeljena in sledi posodi, tudi če jo prestavite. Vse kuhalne plošče za uporabo cele površine so opremljene z inteligentnim prepoznavanjem posode.

Ali ste že slišali za funkcijo SilentMove? Posebne oznake v steklokeramiki zagotavljajo, da pri premikanju posode ni nikakršnih neprijetnih zvokov. Oznake od spodaj ne poskrbijo zgolj za eleganten dizajn, pač pa tudi za ekstremno gladko površino, ki jo mimogrede lahko očistite brez posebnega napora.

Kuhalne plošče brez lastnega upravljanja so vedno kombinirane s podpultno pečico. Upravljalni elementi za kuhalno ploščo se nahajajo v zgornjem območju pečice. Kuhalne plošče, ki jih lahko kombiniramo s podpultno pečico, so na voljo kot elektrilne in indukcijske kuhalne plošče.

Mogoče ti bo všeč tudi ...