Drugo Lifestyle Luksuz

PROFARM: Vrtne protipoplavne vreče

Ali ste tudi vi že kdaj zaradi večjega naliva ali celo poplave ostali brez pridelka? Čas je, da zaščitite svoj vrt s protipoplavnimi vrečami. Vse za zdrav in obetaven vrtiček najdete na enem mestu po zelo ugodnih cenah. Nikjer drugje kot pri podjetju ProFarm.

Na voljo so vam vrtne protipoplavne vreče različnih dimenzij. So UV stabilizirane, imajo vgrajeno vezalno vrvico in so najpogosteje črne barve. Na zalogi imajo tudi dvojčične protipoplavne vreče. Na določeno število kosov vas podjetje nadgradi tudi z radodarnim popustom. Kaj torej še čakate? Zaščitite svoj vrt pred obilnim deževjem!

Poplave in nalivi pa niso edini škodljivci. ProFarm nudi tisoč in eno zaščito proti vsemi nepridipravi. Imajo namreč tudi tkanine proti plevelu, vrtne mreže proti pticam, prekrivne koprene, travne rešetke, protierozijsko satje in še cel kup dodatne opreme (klin za tkanino, silažne vreče, lepilni trak za rastlinjake, odstranjevalec lepila,…)

Vse za obetaven vrt po zelo nizkih cenah najdete le na enem mestu. V trgovini ProFarm! Vljudno vabljeni, da si ogledate pestro ponudbo visokokakovostnih izdelkov.

Mogoče ti bo všeč tudi ...