Drugo Lifestyle Luksuz

S-CAR: Stikalo za blokado motorja

Ste vedeli, da v Sloveniji letno ukradejo in odvzamejo od 1100 do kar 1300 motornih vozil? V prizadevanju, da se te številke zmanjšajo, vam priporočamo, da se odločite za montažo stikala za blokado motorja v vašem avtu.

Zavarujte vašega jeklenega konjička pred nepridipravi s stikalom za blokado motorja. Se sprašujete, kaj pravzaprav sploh je to? Podjetje S-CAR omenjeno stikalo zmontira na skrito mesto, za katerega veste le vi in v primeru vloma vaš avtomobil ne vžge. Ko pa boste zopet prišli do avta, stikalo zgolj stisnete in vozilo bo zopet delovalo povsem normalno.

Skrita stikala za blokado motorja so zelo učinkovita, obenem pa tudi cenovno ugodna in primerna za prav vsa vozila. Gre namreč za zelo preprost ukrep proti kraji.

Podjetje S-CAR ima na zalogi tudi imobilaizerje drugih vrst, pri katerih gre za dokaj podobno delovanje kot pri stikalu, vendar za sam vklop stikala potrebujete kodni ključek oz. magnet. Zavarujte se torej pred nepovabljenimi gosti in se hitro zapeljite do podjetja S-CAR ter si zagotovite svoje stikalo za blokado motorja.

Mogoče ti bo všeč tudi ...