Drugo Lifestyle Luksuz

Prebudite se v vsako jutro s skodelico sveže aromatične kave

Naj bo delovnik ali vikend, vsako jutro se začne na veliko boljši način, če ga začnete s skodelico opojno dišečega napitka, postreženega v vaši najljubši skodelici. Težava pa je v tem, da priprava dobre kave zahteva čas in zbranost, in zjutraj se nam velikokrat preveč mudi, da bi lahko postopku posvetili primerno pozornost. Zato si kavo velikokrat privoščimo kar na poti v službo, in se zmrdujemo nad prevročim ali preveč vodenim napitkom, ki ne ustreza našim predstavam o kavi. Ali ne bi bilo čudovito, če bi nekdo vsako jutro za nas pripravil kavo, medtem ko še v pižami brskamo po časopisu in poslušamo najljubšo radijsko postajo?
Philipsov novi, popolnoma samodejni espresso kavni aparat Saeco PicoBaristo je najbližje temu idealu, saj mu shranjevanje osebnih nastavitev priprave kave in visoka stopnja prilagodljivosti vašemu osebnemu okusu omogočata resnično individualno naravnano uporabo.


Kavni aparat

 

KAVNI APARAT, KI VAS RESNIČNO POZNA
Kavni aparat ima na voljo široko izbiro kavnih in mlečnih napitkov, med katerimi lahko izbirate, poleg tega pa si lahko za dodatno udobje in prihranek časa, na aparatu shranite osebni uporabniški profil z vašimi najljubšimi nastavitvami za pripravo kave. Kavomat ima na voljo 11 različnih napitkov, sami pa lahko nastavite dolžino, moč arome in temperaturo kave. Zaradi ohišja iz lahkega aluminija in nerjavečega jekla, ki se hitro segreje do visoke temperature, vam bo grelnik za hitro segrevanje zagotovil vedno vročo kavo.

ZA LJUBITELJE KAVE Z MLEKOM
Inovativno zasnovan vrček za mleko vam bo v ekspresnem času omogočal, da boste pripravili kapučino ali latte macchiato vrhunske kakovosti in idealne temperature. Priprava poteka v treh preprostih korakih:
1. V vrček nalijete primerno količino mleka.
2. Priključite ga na aparat.
3. Izberite želeni napitek.
4. Vaša popolna kava je pripravljena!
Vrček za mleko se odlikuje po tem, da izbrani kavni napitek ali spenjeno mleko pripravi brez škropljenja; tehnologija Latte Perfetto ljubiteljem kave z mlekom omogoča vrhunsko izkušnjo, saj vrček za mleko to speni kar dvakrat in ga nato ob pravi temperaturi brez pljuskov nalije čez kavo. Vrček za mleko lahko med obdobji uporabe tudi preprosto shranite v hladilniku.

NAJ SE VAŠ TEDEN NE ZAČNE Z OKUSOM PO VODNEM KAMNU
Philipsovi strokovnjaki so v zasnovo aparata vgradili tudi poseben AquaClean filter za prečiščevanje vode, ki poleg tega s samodejnim spiranjem in vodenim odstranjevanjem vodnega kamna preprečuje tudi njegovo nabiranje. Kadar kavomat zazna, da se je v njegovem sistemu nabralo preveč vodnega kamna, vas bo na to sam opozoril, nato pa vas bo skozi navodila na zaslonu vodil skozi postopek čiščenja. Poleg tega bo kavni aparat ob vsakem vklopu ali izklopu kavni tok samodejno očistil z vodo. Funkcija hitrega čiščenja vrčka za mleko vam bo poleg tega s preprostim pritiskom na gumb omogočala čiščenje sistema za mleko.

KAKOVOST, KI TRAJA
Kavni avtomat Saeco PicoBaristo se ponaša z dolgim rokom trajanja, ki mu jo omogočajo izjemno trdni mlinčki iz keramike; elegantni kavomat v klasični klavirsko črni barvi vam bo tako v svoji življenjski dobi priskrbel kar 200.000 skodelic okusno dišeče kave.

Mogoče ti bo všeč tudi ...