Drugo Lifestyle Luksuz Moda Potovanja

Brezskrbno in sproščeno na pot z največjo izbiro trdih kovčkov pri Bags&More

Ste tudi vi polni strasti do pohajkovanja po svetu in raziskovanja novih obzorij? Imejte v mislih, da je za uresničitev sanjskega potovanja izjemno pomembna tudi oprema in dobra pripravljenost, za kar za vas poskrbi največja izbira trdih kovčkov, ki jo najdete v ponudbi Bags&More.

 

Na voljo vam je pester izbor najkvalitetnejših trdih kovčkov znamk Travel&More (kovčki, oblikovani v Sloveniji), Eastpac in Roncato, ki kvalitetno poskrbijo, da bo vaše potovanje čudovito in vznemirljivo, kakor ste si ga zamislili, obenem pa ste lahko po njihovi zaslugi popolnoma brez skrbi. Kovčki so namreč narejeni iz trdega umetnega materiala in polipropilena, ki ščiti vašo vsebino pred raznimi udarci in poškodbami, ki se lahko kar hitro pripetijo na letališčih. Omogočajo vam torej enostavno prenašanje tudi bolj vrednih in občutljivih predmetov – na primer prenosnega računalnika, za katerega ima veliko kovčkov izdelan in posebej prilagojen žep, ki vam nudi maksimalno zaščito.

 

Kovčki pa so praktični tudi od zunaj – po zaslugi kvalitetnega materiala so izjemno odporni na praske in umazanijo, ki jih lahko hitro staknete na potovanjih. Če torej želite odporen kovček, ki se brez težav čisti in vam bo dobro služil na dolgi rok, je največja izbira trdih kovčkov pri Bags&More prava izbira za vas.

Za različen tip potovanja pridejo v poštev različni kovčki

 

Se odpravljate na krajše vikend potovanje v sosednje države, na morje ali na daljši oddih v tropske kraje? Na izbiro imate veliko kovčkov različnih velikosti, med katerimi lahko poljubno izbirate glede na tip potovanja, na katerega se odpravljate. Če letite z nizkocenovnikom, so na voljo manjši kovčki, ki so narejeni točno po merah za ročno prtljago, ki jo lahko vzamete s seboj na letalo. Nič več vam ni treba skrbeti, če se mere slučajno ne ujemajo in en večer pred potovanjem neštetokrat v dvomih meriti robove kovčka – za vse to je že poskrbljeno.

 

Če se odpravljate na daljše potovanje in potrebujete s seboj veliko prtljage, lahko izbirate med kovčki vse do prostornine 110 L, ki pa kljub svoji velikosti tehtajo izjemno malo: le 3,2 kg. Notranjost kovčkov je zelo pregledno organizirana, da lahko svoje stvari sistematično spakirate – ko boste prispeli na destinacijo, boste v trenutku vedeli, kje imate kaj. V večini kovčkov je prav tako dodana mreža in pas za fiskiranje vsebine.

 

Na pot se odpravite udobno, varno in v stilu

 

Pozabite na težke potovalke, pod katerih težo se sesuvate, ko morate dlje časa hoditi peš ali pa nadležne kovčke, pri katerih se kolesca neprestano nekam zatikajo in vas ovirajo. Kovčki v ponudbi Bags&More so narejeni tako, da bo vaše potovanje čim bolj enostavno in udobno – skorajda ne boste opazili, da imate s seboj tudi kovček. Večina kovčkov ima kompaktno teleskopsko ročko, dodaten ročaj za lažje prenašanje in štiri gumijasta kolesca, ki so vrtljiva 360° in vam tako omogočajo neovirano premikanje iz enega konca na drugega. Realne teže prtljage sploh ne boste občutili.

 

Enostavna in hitra mobilnost pa še ni vse, kar vam nudi največja izbira trdih kovčkov v ponudbi Bags&More. Če vas je strah, da bi vas kjerkoli na poti okradli, imajo nekateri kovčki posebno ključavnico, ki je odobrena s strani TSA (Travel Sentry Approved) in pomaga zaščititi vašo prtljago pred krajo, nedovoljenimi posegi ali zlorabo s strani tihotapcev. Takšne ključavnice se lahko odklenejo in potem ponovno zaklenejo s posebnim ključem mednarodne varnostne službe na letališčih povsod po svetu.

 

Poleg tega, da so kovčki praktični, lahki in udobni, pa lahko z njimi potujete tudi v stilu. Na voljo je pester izbor najrazličnejših odtenkov barv: klasični temnejši in elegantnejši kovčki, primerni za službena potovanja, svetlejši beli in bež kovčki za ljubitelje nežnejših barv, če pa želite nekaj bolj unikatnega in izstopajočega – kar je praktično tudi iz tega vidika, da je kovček dobro viden in ga hitro najdete med prtljago na letališču – pa so na voljo tudi kovčki v živahnejših barvah, kot so rdeča, modra, zelena, turkizna in pisana.

Mogoče ti bo všeč tudi ...