Drugo Lifestyle Luksuz Potovanja Zdravje

Včasih si je preprosto potrebno vzeti čas samo za sebe!

Željo po dobrem počutju ima menim da skoraj vsak človek, ni ga človeka, ki se ne bi hotel počutiti dobro, zadovoljno in da je samozavesten. Kajne? Da se tako počutimo moremo biti zadovoljni v svoji lastni koži, ker će nismo, potem bomo imeli še veliko dela, da svoje telo postavimo v neko ravnovesje, da bomo zadovoljni. Če smo tečni in nam gre vsak dan na živce, potem je tukaj en velik, konkreten znak, da je potrebno nekaj na nas, v nas spremeniti, ker tako ne gre več dalje. Ne samo, da gremo že sami sebi na živce, gremo tudi drugim, in nas že komaj prenašajo in jim je težko v naši družbi. Že to, da je nam samim sebi težko biti v naši koži, predstavljajte si kako more biti drugim ljudem zraven vas/nas.

Image result for meditation

Verjetno zelo težko, kajne? Če pa smo vsak dan veseli, polni energije, skozi bi nekaj delali, imamo tako veliko motivacijo vse narediti, potem pa veste, da je to počutje, ki je najlepše. Ne samo da smo sami v sebi srečni, tudi drugi bodo z velikim veseljem v naši družbi, ker dobro privlači dobro, slabo privlači slabo, to si zapomnite.

Če čutite in vidite, da z vami nekaj ni ok, da se počutite res preveč izgorele, da se vam zdi, da ne morete več tako naprej, potem si vzamite malo oddiha samo za vas. Pojdite nekam v naravo! Ne v mestni vržev pa hrup, ampak v naravo, kjer je mir, milina, svež zrak in se nadihajte le tega.  Recimo Budanje je ena takšna lepa mirna vasica, ki vam lahko prinese malce svežine v vaše počutje. Ko greste tja, pojdite nekam na mirno, mogoče meditirajte, boste videli, nazaj domov se boste vrnili prenovljeni, polni adrenalina. Vsako živo bitje se enkrat izgori in potrebuje počitek, tako da to ni čisto nič nenavadnega. Samo vedeti morate in prepoznati simptome kdaj je dovolj in narediti neko spremembo.

Mogoče ti bo všeč tudi ...