Hrana

Lačni? Naroči si wolt!

Ne predstavljami si več življenja brez naročanja izdelkov preko spleta. Tako prihranimo svoj čas in preverimo večjo ponudbo, recimo pri nakupovanju oblačil, mobilnih telefonov ter dodatkov, bele tehnike,… hkrati pa tudi lažje primerjamo cene med seboj.

Ampak, je isto za hrano? Seveda! Normalen delovnik traja od 8.00 do 16.00 ure, če k temu dodamo še 30 minut pribitka za vožnjo ter da se doma “aklimatiziramo” na okolje, je ura takoj 17.00. Nato pa še kuhanje? Res je, razne testenine in omakice lahko pripravimo že v 15 minutah, če upoštevamo, da imamo že vse sestavine doma. Ampak, kaj če bi želeli kaj gurmanskega?

Na srečo je tukaj Wolt! Z dostavo hrane na območju Ljubljane, Maribora, Celja, Kranja, Kopra in Novega Mesta poskrbi, da lahko dobimo gurmanske jedi (skoraj) na pladnju na dom. No, ali pa kak fast food, če si ga želimo.

Z bogato izbiro znanih restavracij v naši okolici lahko dobimo topel obrok že v 30 minutah, pripelje pa nam jo Woltov dostavljalec. Na kolesu, skuterju ali v avtomobilu. Odvisno od velikosti naročila, vrednosti in razdalje.

Wolt City from Boutique on Vimeo.

Wolt pa ni več primeren samo za hrano – dodali so tudi različne trgovine in sedaj lahko preko wolta naročimo tudi tehnične izdelke (slušalke, miške, igrice,…) ali kitaro! Velika posebnost pa so tudi različne BIO trgovine, katerih produkte velikokrat ne bi mogli poskusiti.

Poskrbeli pa so tudi za presenečenje. Ob registraciji si delžen 7 dni brezplačne dostave, če pa klikneš tukaj, pa lahko najdeš tudi woltovo promo kodo za 5 eur popusta! Pa dober tek… ali pa prijetno igranje (na kitaro). 🙂

Mogoče ti bo všeč tudi ...