Drugo Lifestyle Luksuz Moda

Kako ti hitro postane kaj všeč

V tem stoletju je ogromno materialnih stvari, na vsakem koraku je neka novost, in ta ena novost je potem sestavljena iz 10.ih različnih verzij in podobno. In ker vsi ljudje vedno gledamo kaj bi imeli kaj novega nam kaj hitro postane všeč pa čeprav je ena mala malenkost. Zato sama ne hodim rada preveč v trgovine, ker čisto vedno najdem že samo v eni trgovini polno novih stvari, ki logično, da si jih ženska močno želi pa čeprav tega ne potrebuje! Nedolgo nazaj sem šla v trgovino z mojo sestro in v izložbi je bila ena pametna zapestnica in ji je seveda padla v oči. Sama še hodi v srednjo šolo in ima nekaj čisto malega štipendije in ni imela nič posebej na strani, da bi si jo lahko kupila, ker ji je tako zelo padla v oči in jo nujno potrebuje (logično ne).

Rezultat iskanja slik za smart bracelet

In moja mala sestrica se mi je kar malo zasmilila in sem ji jaz kupila tole pametno zapestnico samo da je bila srečna, je dobila svoje rojstno dnevno darilo malce prej. Težko je nekomu, ki ga imaš rad reči ne oziroma mu ne kupiti nekaj kar si želi, ker ko pa mu kupiš in vidiš kako je vesel, si pa tudi ti vesel v svoji notranjosti, je tvoje srce mnogo bolj srečno. To bi ljudje morali mnogo bolj pogosto delati – osrečevati svoje najbližje.

Pa ni potrebno, da se vedno nekaj kupi, dovolj je že to, da se več družimo, da se recimo gremo igrati neke družabne igre, ali pa kakšna pijačka z družino. Jaz preživim kar veliko časa z mojo družino, ampak še vedno se mi zdi, da je še to premalo, nekaj v moji notranjosti mi tako pravi, pa čeprav smo veliko skupaj, sploh z mojo sestro (kajti jaz ne živim več z njimi, sem že na svojem). In ko sem ji takrat kupila to zapestnico mi ni bilo prav nič žal niti enega zapravljenega centa, ker vem da sem si jaz tudi, ko sem bila stara toliko kot ona želela marsikaj in naj tudi ona dobi nekaj, si zasluži!

Bodimo dobri eden do drugega, ne sekirajmo se, ne šinfajmo, ne obremenjujmo se eden z drugim, ampak imejmo se radi, saj je življenje samo eno in zakaj bi se obremenjevali z nekimi nepomembnimi stvarmi? Ni vredno! Uživajmo vsak dan kot da je zadnji!

Mogoče ti bo všeč tudi ...