Drugo Lifestyle Luksuz Zdravje

Wooow, kaj sem našla!

Se vam je že kdaj zgodilo, da ko ste brskale po spletu bodisi prav internet, bodisi Facebook, Instagram in podobne stvari, da ste nekaj prvič videle ali stvar ali spletno trgovino? No, to se meni zelo pogosto dogaja, malce brskam po spletu in voila, najdem nekaj novega. Pri meni je zelo ključnega pomena, da me oglas takoj prepriča, da je res lepa slikica ali video, da kliknem na to in dejansko preverim za kaj se pravzaprav gre. Če je oglas narejen tako za silo, nezanimiv, grd na kratko rečeno, niti ne kliknem nanj, tako da šment, takšne trgovine pač izgubijo eno stranko – mene.

Menstrualna skodelica Lily Cup™ | Kunapipi.si

Nazadnje sem prvič videla na kunapipi menstrualne skodelice, takšne specialne oblike, barve, oglas, ki se mi je prikazal mi je bil top in valda, da sem morala iti preveriti za kaj se gre, malo sem pri prebrala vsebino in ker me nakup te menstrualne skodelice že kar nekaj časa zanima sem si jo nato kar kupila, pa še en popustek sem našla in sem tako bila cela srečna. Namreč moje prijatljice zelo hvalijo te skodelice in kaj naj, morem probati, kakšna ženska pa bi bila, če ne bi le tega preizkusila. V življenju moreš vse sprobati!

Premium Photo | Amazement woman excited looking to the side. surprised happy young woman looking sideways in excitement. mixed race asian and white caucasian female model on grey .

Morem reči, da mi je bilo pri tej spletni trgovini zelo všeč, da je bila res hitra dostava, pa sej ok saj v večini spletne trgovine tako gledajo, da čim prej dostavijo, bilo je lepo zapakirano in tudi artikel, ko sem ga sprobala je bil res top! Sedaj ga redno uporabljam in res, zelo sem se ga navadila. Prvič mi je sicer bilo malce tak tak, ko še nisi siguren v določeno stvar in še niti prav ne naštimaš, mogoče kaj čudno naravnaš te malo žuli, ampak ko ugotoviš, kako se prav naredi, da si znaš prav naravnati pa sploh ne veš, da karkoli nosiš. In ja, trgovince, delajte čim boljše in čim lepše oglase kajti tako dobivate stranke. Če mene nekaj res pritegne ponavadi to kupim, in takšnih kot sem jaz vrjemite, da je kar nekaj, hihi.

Mogoče ti bo všeč tudi ...