Drugo Hrana Lifestyle Superživila Zdrava hrana Zdravje

Doziranje, uporaba in nakup -> CBD

Največkrat slišano je v večini konopljino olje, ko ljudje slišijo za besedo konopljina smola, skorajda nimajo pojma kaj je to, za kaj se uporablja, še manj pa imajo pojma kako to sploh izgleda. Konopljina smola je običajno pridelana iz industrijske konoplje, ki NE vsebuje THC sestavine, hašiševo olje pa je poimenovanje za smolo konoplje, ki pa poleg običajnih sestavin vsebuje THC. Ampak ne mislim vas preveč obremenjevati z vsemi temi težkimi besedami, ki mi laiki nimamo pojma kaj je kaj, ampak vam želim samo na preprost način povedati kaj je to, zakaj je to, zakaj se uporablja, kako se dozira in ali je sploh vreden nakup le tega kaj več pa si lahko preberete v članku „Konopljina smola: doziranje, uporaba in nakup“. Tam bo pisalo kaj bolj razširjeno, sama pa vam lahko povem samo iz svojih izkušenj kar se meni zdi najbolj pametno, saj izkušnje so najbolj pomembne.

Rezultat iskanja slik za konopljina smola

Mi lahko imamo zelo veliko znanje teorije nimamo pa blage veze kako to v praksi deluje. Sama sem se s tem prvič srečala kakšni dve leti nazaj, ko dobesedno nisem imela niti enega procenta pojma kaj je to, edino kaj sem hotela doseči je bil rezultat, saj me je zdravje tisti čas kar mučilo. Iskala sem vrste stvari, ki bi mi pomagale in sem naletela ravno na to. Sprva so občutki mešani, ko ne veš je ok, ni ok, ampak vseeno poskusiš. Ko sem prvič to poskusila, to je bilo tako nagravžno, še sedaj se ne morem navaditi tega okusa, res mi niti malo ne sede, ampak sem si rekla „vse NEdobre stvari ponavadi pomagajo“ in sem se prisilila, tako da ko toliko časa to jemlješ se na koncu navadiš, sicer ti vseeno še ni dobro, ampak znaš pa vzeti to „zdravilo“ brez da bi se z vsemi štirimi upiral.

To sedaj jemljem odkar sem se prvič srečala s tem, saj škodilo naj ne bi, tako da mene ne moti, še kvečjemu pomaga ti lahko. Moji občutki sedaj so najbolj pozitivni kar je možno! Moje težave so se tako omilile, da si večjega blagoslova ne morem želeti in res je to kar pravijo ljudje, ko ti zaželijo vse dobro in rečejo „če imaš zdravje imaš vse“ in res je to, vendar tega se zaveš šele, ko te začne nekaj zafrkavati, prej se tega tako ne zaveš. Nočem vam dolgoveziti, ampak meni je ta zadevica res super. Če boste preizkusili boste, če ne pa ne, nobenemu ne vsiljujem tega, ker niti ni moj namen, ampak moji občutki glede tega so samo pozitivni za več kot 100 %.

Mogoče ti bo všeč tudi ...