Hrana Lifestyle Recepti Superživila Zdrava hrana Zdravje

Najbolj pomemben dodatek k prehrani!

Naj vam na začetku postavim vprašanje. Ali uživate omega 3? sploh veste zakaj bi naj to uživali, kaj je v tem dobrega za nas? No, če še ne veste bomo v tem članku napisali nekaj na to temo. Omega 3 kapsule bi bile za prav vsakega človeka, da bi jih uživač, kajti maščobe imajo v našem življenju pomembno vlogo, sploh nenasičene maščobne kisline so nujne za zaščito našega zdravja ter da organizem dobro deluje.

Žal telo samo teh maščob ne more tvoriti samo, zato pa jih je potrebno vnašati v telo s posebnimi prehranskimi dopolnili oziroma ustrezno prehrano. Da bi telo dobilo dovolj maščobnih kislin, omega 3, bi morali jesti vsaj do 3x na teden ribe, kar pa menim, da se to težko zgodi, da bi tolikokrat na teden oseba to jedla, zato je pač tukaj alternativa in to so kapsule, ki nadomeščajo to prehrano.

Rezultat iskanja slik za omega 3

Verjetno, če ste kdaj jedli te kapsule, kjer je vsebovano tole ribje olje se vam je morda kdaj zgodilo, da ste imeli slab zadah, ali pa se vam je spahovalo po ribah? Hja, meni se je to na začetku pogosto dogajalo, za kar sem tudi delno sama kriva, šele čez čas sem ugotovila, da sem delala to napako, da sem pač kapsulo vzela kdaj sem se pač spomnila, vendar zdaj pa jo vzamem pred obrokom, sploh kosilo, ki je malce bolj večje za razliko od drugih obrokov in na tak način zasipaš to ribje olje s hrano, zato nato ne pride do teh spahovanj, vsaj sama trenutno s tem nimam težav, na začetku pa sem jih imela, saj niti nisem vedela kako se prav jemlje, ker sem to kupila kar v fizični trgovini in ne v trgovini, katera bi se ukvarjala prav s temi zadevami – prehranska dopolnila ipd. Sedaj kupujem to pri teh kjer ti znajo tudi pomagati, ti točno obrazložijo kaj je pravzaprav to, kako jesti, kako ti pomaga in tako naprej. Tako, da če ne jemljete še teh prehranskih dopolnil vam toplo priporočam, kajti res so vrhunske za naše zdravje!

Mogoče ti bo všeč tudi ...