Drugo Hrana Lifestyle Luksuz

Vedno do popolnih rezultatov peke

»Kaj bi pa danes za kosilo?«, je vprašanje, ki se v vsakem gospodinjstvu pojavi vsaj enkrat na teden. Okusi so različni, zato je težko iz dneva v dan družinskim članom pripraviti izvrstne obroke, ki bodo vsem povšeči in so hkrati zdravi in okusni. Poleg idej, so v veliko pomoč pri pripravi jedi tudi kuhinjski pripomočki in aparati, ki s številnimi možnostmi različnih načinov priprave hrane vsakemu kuharju olajšajo delo.

Če si želite tudi vi olajšati delo, izpolniti vse svoje kulinarične želje in hkrati želite tudi vrhunski videz kuhinje, potem je prava kuhinjska pomočnica za vas Miele kombinirana parna pečica.

Slednja kot parna pečica ponuja vse prednosti zdrave in okusne priprave hrane, ki jih profesionalni in ljubiteljski peki in kuharji že dolgo poznajo. Povečanje zračne vlažnosti v notranjosti pečice namreč izboljša rezultate peke in pečenja. Rahel, dišeč kruh s sijočo skorjo kot iz pekarne ali pa okusna pečenka, kot jo pripravijo v restavraciji, sta lahko odslej vaša lastna umetnina. V nasprotju z drugimi sistemi je namreč pri vseh parnih pečicah Miele uparjalnik nameščen izven notranjosti pečice. To ponuja bistvene prednosti za postopek kuhanja: idealna količina pare, optimalno merjenje in ohranjanje temperature, čas kuhanja, ki ni odvisen od količine živil, ter hitro segrevanje in kuhanje. Ker je notranjost pečice med postopkom priprave popolnoma zapolnjena s paro, je iz nje izpodrinjen ves kisik. Videz živil se zato med kuhanjem v pari ne spremeni, temveč obdrži vse svoje privlačne barve, oblike, vonjave in okuse. In ker se v notranjosti pečice ne morejo nabirati obloge vodnega kamna, je tudi čiščenje povsem enostavno.

Rezultat iskanja slik za parna pečica miele

Že samo kot parna pečica je torej kombinirana parna pečica Miele vrhunski pomočnik v kuhinji, s svojimi raznolikimi funkcijami klasične pečice pa postane alfa in omega kuhanja! Dodatne funkcije klasične pečice, kot so Zgornje ali Spodnje gretje, Veliki ali Mali žar, Žar s kroženjem zraka ali Intenzivno pečenje, zagotavljajo, da je kombinirana parna pečica nepogrešljiv in zelo privlačen vgradni aparat, ki vam omogoča številne možnosti in načine peke. Brezvrvični termometer za živila stalno nadzoruje središčno temperaturo, avtomatsko preračuna čas pečenja in ustavi postopek natančno takrat, ko je dosežena želena središčna temperatura. Tako je toplotna priprava enakomerna, rezultati pa popolni.

Vse sposobnosti kombinirane parne pečice Miele pa seveda najbolje pridejo do izraza pri kombiniranem načinu delovanja – kombinaciji vlage in vročega zraka, ki zlasti pri peki in pečenju zagotavlja vrhunske rezultate. Če želite torej uživati v intenzivnem in zdravem okusu, je kombinirana parna pečica Miele prava izbira za vas.

Mogoče ti bo všeč tudi ...