Zdravje

PREVERITE, KAKO LAHKO PODALJŠATE SVOJE TREPALNICE KAR DOMA!

Dolge, goste in privihane trepalnice boste v samo 4 tednih dosegli z uporabo 100 % naravnega seruma za rast trepalnic Lux-Factor Eyelash, ki prav tako pomaga preprečevati lomljenje in izpadanje trepalnic. Že po mesecu dni uporabe lahko dosežete celo do 85 % večji volumen in za kar 25 % podaljšate svoje naravne trepalnice. Učinkovine v serumu za rast trepalnic zagotavljajo močnejšo strukturo trepalnice vse od korenine naprej, zaradi česar je trepalnica polnejša, lahko zraste dlje kot običajno in je tudi bistveno bolj elastična. Tanek zaščitni sloj, ki se ustvarja ob nanosu seruma za rast trepalnic pa slednje ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi. Inovativna formula v Lux-Factor serumu za rast trepalnic zaradi specifične molekularne sestave zagotavlja takojšnje delovanje nutritientov in hidracijo za vidne rezultate. Idealna kombinacija učinkovin podpira naravno pH ravnovesje in hrani trepalnico od znotraj, zato so trepalnice ob redni uporabi seruma za rast trepalnic neprimerljivo močnejše, se manj lomijo in tudi manj izpadajo. Poleg številnih pozitivnih lastnosti pa serum Lux-Factor Eyelash prav tako NI testiran na živalih.

ENOSTAVNA UPORABA

Najhitreje delujoči naravni stimulator za rast, gostoto in krepitev trepalnic bo poskrbel za polnejše, bolj goste, temnejše in močnejše trepalnice. Pričakujete lahko tudi do 85 % več volumna, trepalnice pa lahko podaljšate za kar 25 %. Serum za rast trepalnic hkrati pomaga preprečevati lomljenje in izpadanje trepalnic, slednje prav tako neguje in ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi, deluje pa tudi na obrveh. Primeren je za vsakodnevno uporabo, ko dosežete želeno dolžino, pa se lahko za vzdrževanje rezultatov uporablja le 2- do 3-krat tedensko.

 

DELUJE TUDI NA OBRVEH

Ste že slišali, da so obrvi okvir vašega obraza? Na srečo serum Lux-Factor Eyelash deluje tudi na obrveh, ki pa nimajo le praktične vloge, da ščitijo vaše oči, ampak predstavljajo tudi lepotni ideal, s katerim lahko drastično spremenite svoje obrazne poteze. Serum enostavno nanesite na dele, kjer vam obrvi ne rastejo in po 4 tednih uporabe, bodo tudi le-te bolj goste in poudarjene.

Natalija Verboten, pevka

“Hvala, Lux-Factor, za odličen Eyelash serum za rast trepalnic. Že 3 leta sem več kot zadovoljna uporabnica in ga toplo priporočam vsem, ki si želite daljših in močnejših naravnih trepalnic!”

Mogoče ti bo všeč tudi ...