Drugo Lifestyle Luksuz Zdravje

Dober terapevt je pol zdravja

Se vam je že kdaj zgodilo, da ste iskali kakšno osebo za določeno stvar? In ker niste vedeli kdo sploh je v redu, kdo je dober, niste vedeli kje začeti iskati, kako, kaj in tako naprej. Meni osebno se je to nazadnje zgodilo, ko sem iskala nekoga dobrega za bioresonanco. Ker sem se v to zadevico podala prvič, seveda, da nisem vedela kdo je takšen, da mi ne bo žal, da sem šla tja in zapravila denar, plus tega noben od znanih, sorodnikov, družine, prijateljev še ni bil na tem in sploh nisem imela blage veze kjer sploh začeti iskati. Edina opcija mi je pač ostala le google in sem pač brskala, brala forume, pisala naokoli in so mi nato eni dobri ljudje dali predlog oz. podali so svoje mnenje, da jim je bila zelo zelo všeč – Vesna Krajnc, Bioresonančna terapevtka, za njo sem dobila par dobrih pohval in seveda kaj ti preostane drugega, kot pa da greš še sam preizkusiti.

Če ne dobiš za druge ljudi kaj veliko dobrih zgodb greš ponavadi tja, kar ljudje nasploh pohvalijo pa če je to ena sama pohvala je več vredno kot pa niti ena pohvala, kajti to se mi zdi tako kot da človek sploh ne obstaja, če ni nobenega mnenja o dotični osebi, se vam ne zdi? In ko sem šla, preizkusila sem nato videla, da so ljudje dejansko govorili RESNICO!

Ta terapevtka mi je res zelo pomagala, boljše ne bi mogla najti glede na to da noben od znanih oseb mi ni moral dati nobenega predloga, da sem predlog za to terapevtko dobila od xy ljudi. Tako da res, vse pohvale! In če kdo išče nekoga za bioresonanco – Vesna je the best!

Mogoče ti bo všeč tudi ...