Drugo Lifestyle Zdravje

Zakaj bi se sekiral?

HEJ! Nehajmo se sekirati za popoln nesmisel! Kaj nam sekiranje pripomore in pomaga? Nič, poponoma nič. Vendar ja, to lahko rečemo, ampak ko pa je treba delati na tem pa je popolna tema, vsaj pri meni in kar nekaj ljudeh kar jih poznam, pa vem da je tudi več takšnih. Kako se ne bi sekiral, če ti včasih gre vse narobe, bolj ko se trudiš biti pozitiven in vse bolj gre vse v negativno in potem kaj, samo stopnjuje se negativnost in gre vse še bolj narobe, ker se ne moremo spraviti k sebi in biti ok, ko nam gre slabo.

Pri moških velikokrat to udari na spolnost, erekcijo in seveda, če moškim na to udari je tako polom, ker to jih najbolj boli, saj isto ženske pa zaboli kaj na kakšnih drugih področjih. Ampak moški, nikar se jeziti, ker to ne pomaga, če ne stoji vse kot je treba, vam bo sedaj pomagal eden in edini kamagra oral jelly gel, da bo popolnoma vse stalo kot mora, če hočete ali nočete.

Veliko pomaga tudi narava, da gremo nekam na mirno, tiho območje, kjer slišiš le žvrgoljenje ptičkov, naravo, vohaš to travo, drevesa in se popolnoma sprostiš in pozabiš na cel svet. Meni osebno narava zelo pomaga, sploh nekje daleč stran od vsega tega mestnega vrveža, kakšna Planina, mmm to je sanjsko, pa ko so tam še živalce, res ni lepšega kot pa narava in živali.

Seveda popolnoma vsakemu ustreza drugačna sprostitev. Nekaterim je zelo več morje, drugim toplice, spet tretjim kakšen adrenalinski šport, vsak si more pri sebi najt tisto kar ga osrečuje, da lahko pozabi na vse tegobe, kajti moramo se naučiti pozabiti na stvari, ki nas pestijo, ker samo slabo si delamo, ko 24/7 samo živčkamo in se jezimo. Nima smisla, recimo si le to »just go with the flow« in se sprostimo.

Mogoče ti bo všeč tudi ...