Drugo Lifestyle Luksuz

Moderno, preprosto, starodavno? …

Vsak si svoj dom ureja po svojih željah, po svojih finančnih zmožnostih in po svoji kreativi. Nekaterim je všeč nekaj kar drugim definitivno ne bo, in tako je tudi prav, saj ne bi bilo več to to, če bi vsem bile všeč popolnoma enake stvari. Nekateri so bolj za moderen stil stanovanja / hiše, drugi bolj za nek preprost, tretji pa za kakšen starodaven način. Lahko, da je še kakšen način, vendar že ti trije so si zelo nasprotujoči in zelo različni. In če si zamislimo, da je notranjost lahko moderna oz. starodavna je tudi pri oknah lahko tako. Izberemo si element okna za svoj dom takšen kakršnega si želimo.

Rezultat iskanja slik za element okna

Če imamo notranjost in zunanjost bolj moderno, seveda, da si ne bomo izbrali oken, ki so starodavnega tipa, ni res? Logično, da se bo potemtakem izbralo okna modernega stila, dandanes so tako najbolj »in« bela, vsaj v večini imajo po svojih domovih notranjost takšno, zunanjost pa je seveda odvisna od tega kakšna je hiša navzven, malce pa je prav tako potrebno gledati na izgled.

Danes je super to, ker se lahko tako prilagajamo, da je to nekaj neverjetnega. Imamo toliko možnosti, toliko izbire kot je včasih definitivno ni bilo. Včasih si imel eno do največ dve možnosti in to je bilo to, sedaj pa lahko izbiraš med milijon barvami, vzorci, oblikami, vse kar ti srce poželi, če le imaš denar in voljo, da si skupaj sestaviš točno takšno domovanje kot si ga sam želiš.

Povezana slika

Če morda sam/-a nimaš nekih idej oz. jih imaš, ampak ne znaš to izraziti v preoblikovanju doma si lahko omisliš kakšno pomoč prijatelja/-ice, da ti pomaga, ali pa kakšnega arhitekta, pri preoblikovanju doma, če bi rad nekaj res posebnega, ampak ko prideš v trgovino in imaš tam tisoč in eno stvar ne veš več kaj bi sploh kupil, da bi sploh pasalo skupaj in potem, če že kupiš, kupiš nekaj takšnega, da nima povezave s tistim kar že imaš, ampak sprva se ti je zdelo, da pa bo ustrezalo skupaj, vendar na koncu ne. Zato, če te mučijo takšne stvari nič skrbeti, s pomočjo se da vse urediti! Samo, da imamo točno to kar hočemo, ker le v takšnem domu bomo srečni in veseli ter radi vsak dan po službi zahajali vanj.

Mogoče ti bo všeč tudi ...