Drugo Hrana Lifestyle Zdravje

Miele: Vgradne zamrzovalne omare

Ste že kdaj slišali za pametne vgradne zamrzovalne omare? Če še niste, potem je pravi čas, da jih spoznate. Gre za prihodnost pametnih domov, ki ni več omejena le na telefone in računalnike, temveč se vztrajno seli tudi v druge tehnološke naprave. Med njimi so zdaj tudi zamrzovalne omare. Vgradne zamrzovalne omare se bohotijo z visoko kakovostno ponudbo in številnimi funkcijami, ki navdušujejo tudi najbolj zahtevne uporabnike.

Vgradne zamrzovalne omare imajo svoj osnovni namen, ki je seveda zamrzovanje, a o tem nekoliko kasneje. Izbira vgradne zamrzovalne omare se zgodi, ko jo želimo dobesedno zliti z okolico in ostalimi elementi v gospodinjstvu. Zdaj je to še lažje, saj so opremljene s funkcijo Click2open. Lahkotno in elegantno odpiranje z omenjeno funkcijo je velika prednost vgradnih zamrzovalnih omar Miele. Gre za neopazen način odpiranja vrat, ki še bolj v ospredje potisne inovativen dizajn sprednjega dela aparata. Pogosto se zamrzovalne omare zaradi podtlaka težje odpirajo, kar pa se tu ne bo zgodilo.

Nekaj, kar se nikoli več ne bo zgodilo, je odtajevanje hladilnega aparata. Časovno obvezujoče opravilo je s sistemom NoFrost že preteklost. Hlajenje v vgradni zamrzovalni omari s kroženjem zraka enakomerno porazdeli hladen, suh zrak po notranjosti aparata. To bo pomenilo, da se led ne bo nabiral. Tudi površina zamrznjenih živil ne zaledeni in predale lahko boste vedno zlahka odprli in zaprli, ne da bi vas pri tem oviral sloj ledu.

Izbira je zdaj že vse bolj kristalno jasna, dokončno pa vas bo prepričala funkcija Miele@home. Z njo boste lahko do popolnosti izkoristili potencial svoje vgradne zamrzovalne omare in vseh drugih gospodinjskih aparatov. Inteligentni aparati vam bodo omogočili enostavno, udobno in varno povezavo v omrežje. S pomočjo Mielejeve aplikacije, glasovnim upravljanjem in vključitvijo v obstoječ pametni dom je vgradna zamrzovalna omara del prihodnosti. In ta prihodnost je na dosegu roke, le poseči je treba po njej.

Inovativen dizajn, pametne funkcije, enostavna uporaba in posledično udobje, ki sloni na fantastičnih zamrzovalnih omarah, je lahko novi del vašega gospodinjstva. Vgradne zamrzovalne omare so lahko vaš novi najljubši gospodinjski aparat.

Mogoče ti bo všeč tudi ...