Drugo Lifestyle

Splet je zakon !

Življenje je ena sama zgodba, zgodba v tem smislu, da se nam venomer dogajajo vsemogoče reči. Vedno znova ugotavljamo nove reči, nove novosti, nekaj novega kar lahko izumimo, naredimo, pojemo, izvemo, tipkamo, kaj jaz vem, vsemogoče reči. Recimo ena takih novosti je spletna papirnica. Poglejmo, še nedolgo nazaj smo vse fizično 

Rezultat iskanja slik za splet

kupovali v papirnici, saj ne vem če je bilo vse to na spletu, mogoče so bili, ampak jaz mogoče nisem vedela, ne vem, ampak če so bile že nekaj časa nazaj spletne papirnice, gremo pa še bolj nazaj v preteklost, ko pa res še tega ni bilo, nič nisi moral prav na spletu kupiti.

Sedaj greš samo na splet, recimo da potrebuješ nekaj iz spletne papirnice, zunaj je recimo da deževno, ali pa ful sneži, ali pa hmm, grmi, je toča kaj te vem, pač karkoli, da se ti pač ne da iz iz bajte, ti greš doma lepo samo za računalnik, vtipkaš kar potrebuješ, dodaš v košarico in ti že poštar ali pa katera druga dostavna služba (odvisno kako ima podjetje narejeno glede dostave), no in ti že pripeljejo predvidoma takoj drug dan.

Ponavadi imajo večina trgovin, da če narediš naročilo nekje do 13.te, lahko 15. ure nekje naročilo, pa če je na zalogi, da odpošljejo še takoj isti dan, tako da potem dobiš predvidoma naslednji delovni dan. Ali pa recimo, da si bolan, ne moreš iz hiše, niti se ti ne da, hopa, gremo na računalnik, naročilo, mogoče celo že plačamo preko PayPala ali pa spletne banke, če ima spletna trgovina to opcijo in niti ne rabiš plačati poštarju oz. kurirju. Vse je danes tako poenostavljeno, da je to bombastično! Faca, kajne?

Mogoče ti bo všeč tudi ...