Drugo Lifestyle Luksuz Moda

100 ljudi, 100 različnih okusov

Najti dobro trgovino z nekimi torbicami, to je res, kako bi rekla, težko! Jaz sem zelo precizna, oziroma težavna glede izbire torbic, saj mi marsikdaj ni nobena všeč ko nujno potrebujem eno, grem v trgovino, pa iščem po spletu pa ne najdem nič, a včasih pa sploh ne potrebujem pa takoj najdem nekaj, ampak to je v izjemnih primerih, da mi res pade v oči določena stvar in jo potem moram nujno kupiti. Ne vem zakaj sem tako izbirčna. Ahh.

Rezultat iskanja slik za women bags wllpaper

Sem jih gledala tudi na ebayu, ampak nisem nič kaj prav našla, pa če se ne motim kar dolgo traja, da dobiš to sploh na dom, tako da je hitreje fizično kupiti v trgovini ali pa preko spleta. Najbolj pa mi je smešno ko hodim recimo po mestu, kjerkoli so pač ljudje, vidim žensko ki ima torbico in si rečem „uuu kera dobra torbica“, a jaz tako dobrih in lepih nisem nikoli našla, dokler si nisem enkrat kupila na torbice.eu eno in ko sem jo dobila domov sem bila WOW! Res je bila top, sploh pa mi je najbolj všeč to, ker je material res vrhunski, ne more se ti po enotedenskem nošenju vtrgati, res moreš grdo delati s torbico in jo metati naokoli, da bi bla „hin“.

In seveda, ko sem si prvič kupila, sem dobila res ful dobro torbico zato sem si potem jih tam kupila še enih par, sicer ne vem več točno koliko ampak kar nekaj že in od zdaj naprej skoz kupujem tam, ker tudi čisto vedno najdem nekaj zase, takšne posebno-navadne torbice so, čisto za moj okus.

Rezultat iskanja slik za women bags wallpaper

Saj vsakega tako te spletne in navadne trgovine ne morejo zadovoljiti, to je tako logično, saj ima vsak človek določen okus kot glede torbic, oblačil kot recimo tudi hrane. Res sem pa srečna, ker sem končno našla nekaj zase, trgovino zase kjer najdem čisto vedno vedno nekaj zase. Saj ne rečem, tudi v trgovini najdem kdaj kaj dobrega, vendar je to le redkokdaj. Kako pa je pri vas? Kje raje kupujete na spletu ali v fizični trgovini?

Mogoče ti bo všeč tudi ...