Drugo Lifestyle Luksuz Moda

Kaj je danes “IN”

Včasih je bilo moderno nekaj, potem čez čas spet nekaj druga, sedaj pa se moda dokaj vrača nazaj. Gremo recimo k zlati barvi. Včasih je bila zlata kar atraktivna barva, potem vmes ne ravno, sedaj pa opažam spet veliko ljudi, da imajo na sebi, ob sebi kaj v zlati barvi, srebrni, spet takšne posebne barve. Recimo zlati moderni nahrbtniki so sedaj kar IN spet, gredo zelo v prodajo.

Kot primer vam lahko dam mojo sestro. Ona nikoli ni kaj preveč marala zlate barve, bila ji je preveč vpadljiva in grda barva nasploh. Uganite kaj, sedaj si je kupila zlat nahrbtnik!!! Pa zlate čevlje! Tako, da vsakemu človeku se lahko okus poolnoma spremeni, nikoli nam ne ostane vse popolnoma enako in enako všeč in wow.

Image result for lsbags gold backpack

Letos nam je lahko nekaj všeč, drugo leto nam to kar nam je sedaj všeč sploh ne bo niti malo všeč. Sploh pa to ni nič slabega, smo le ljudje in počnemo in čutimo lahko kam nam tisti čas pač ustreza. Moda se pa prav tako vedno spreminja in včasih zelo hitro, so nenadne spremembe. Se spomnite, da so bila leta in leta nazaj zelo popularne hlače iz blaga, ko so bolj široke, potem vmes so to vse odpikali ni bilo to modno, je šlo iz mode in so bile IN kavbojke na korenček.

Poglejte sedaj trgovine, spet so te široke hlače iz blaga prišle nazaj! Ne vem kako se le tem hlačam pravilno reče, ampak upam da veste kaj točno mislim. Ni smešno kako se časi hitro spreminjajo? Je ne! Grem staviti, da čez par let ali pa celo prej bo zlata barva spet šla iz mode, kaj pa vi menite?

Mogoče ti bo všeč tudi ...