Drugo Luksuz

Bodi IN, bodi VIDEN

Za popolnoma vsako podjetje je pomembno, da ima dobro označene poslovne prostore, da so reklamne table vidne še tistim, ki najbolj slabo vidimo, da ne rabimo priti čisto blizu, da vidimo kdo pravzaprav je tukaj noter. Če narediš neko premalo, res mini reklamno tablo si sam sebi delaš slabo, kajti ljudje te niti ne bodo našli, če pa delaš na tem da imaš veliko prometa in s tem moraš pridobiti veliko ljudi potem pa moraš konkretno delati na tem, da si te bodo ljudje zapomnili oziroma tudi, če se ukvarjaš z xy stvarjo, in če te nekdo pride iz Maribora iskati v Portorož, da te takoj najde in ne da izgubi veliko časa preden te bo našel, ter se vmes še kje izgubi, ker ne bo nič označeno. Podjetja, ki se ukvarjajo s tiskom naredijo te table njim na zelo enostaven način.

Rezultat iskanja slik za reklamne table

Nam izgleda kot nekaj neverjetno težkega, njim pa je to čisto preprosto, saj so specialisti v delanju teh reči. Spominjam se, ko je moja teta odprla svojo poslovalnico, ukvarja pa se s šiviljstvom, in je imela nek navaden list pred vrati, skoz je tarnala, da je ljudje ne najdejo, da nima povpraševanja, da ji posel nikakor ne gre, da ne ve če zaradi tega, ker ni na nekem zelo vidnem mestu ali kaj bi to lahko bilo.

Jaz pa sem se enkrat usedla zraven nje, sva predebatirali kaj bi bilo potrebno narediti in kako, sem rekla, mogla boš narediti reklamne table, malo oglaševanja in podobno, ter da ji lahko pomagam brezplačno, saj je vendarle moja najljubša in najboljša teta, seveda da bom zanjo naredila vse. In ko sva naredili vse to kar sem jaz rekla ji je posel samo še začel cveteti a prej pa je vse padalo v vodo in če ne bi jaz pristopila do nje pravi trenutek, bogve kaj bi se zgodilo. Samo viden je treba biti ljudje morajo vedeti zate, morajo vedeti kje si, s čim se ukvarjaš, drugače ni odziva!

Mogoče ti bo všeč tudi ...