Drugo Lifestyle Zdravje

Najbolj popularna “igračka”

Spolnost je nekaj čsito naravnega, naravni pojav bi lahko rekli. Zatorej, razgovorimo se malce o tej temi, in sicer dajmo rečt nekaj na temo dildo. Kaj je vam ljubše? Vibrator ali dildo? Ali mogoče enkrat eno drugič drugo in v bistvu ne morete reči katera stvarca je boljša? Dildo je prav tako kor vibrator že od nekdaj priljubljena spolna igračka, ki jo uporabljajo predvsem za penetracijo, vaginalno kot analno.

Rezultat iskanja slik za užitek v postelji

Moram pa vam priznati, da je zanimivo gledati in poslušati različne vrste žensk. Ko prideš na seksualno temo so nekatere, da brez zadržkov govorijo, jih ni popolnoma nič sram, takoj povejo kako so recimo ravno včeraj seksale, kaj so novega naredile, točno kako so kaj uporabile in podobno, spet od drugih pa ne izveš popolnoma nič, aja, pa tudi tretje vrste žensk obstajajo od katerih izveš nekaj mičkenega, tako 50:50. za razliko od včasih je prišlo na trg ogromno posebnih igračk, ki jih lahko uporabljamo za še večje užitke, vendar treba jih je raziskati.

Marsikdo vem, da določenih zadev noče niti preizkusiti že zaradi tega, ker ne vedo kako sploh to uporabljati, ampak na koncu je vedno tako, da te ljudi, ki je najbolj strah nekaj preizkušati na koncu najbolj uživajo, samo strah jih je začeti. Se strinjate z menoj? Torej, si boste vzele čas zase, vzele dildota v roke in se prepustile neizmernim užitkom? Odgovora ne ne poznamo, samo odgovor da je, da pa pomeni vse dobro in popolno!

Mogoče ti bo všeč tudi ...