Lifestyle Luksuz Superživila Zdrava hrana Zdravje

Znaki, da ti primanjkuje kolagena

Včasih mogoče razmišljaš kaj bi kupila recimo mami ali pa prijateljici za rojstni dan? No, naj ti to več ne bo težava, saj ti bom sedaj povedala en primer kaj podariti nekomu in to vsi ljudje potrebujemo! Popolnoma vsi za naše telo, vendar je veliko ljudi, da pač preprosto tega ne uporablja, ker ali ne verjamejo v to ali pa so preleni, da bi to uporabljali, ali pa še to je še tretja možnost, da komu pač denarno to povzroča težave, saj nekdo, ki ima komaj za preživeti seveda da gledaš na vsak cent kam ga boš vložil, da boš prišel čez mesec mimo in da ne boš zadnje dneve do plače, pokojnine stradal, kajne? No, naj povem kaj je to skrivnostno darilo za nekoga.

6 znakov na vašem telesu, ki kažejo, da vam primanjkuje vitaminov ...

To je kolagen! Primanjkovanje kolagena po 25. letu je nekaj običajnega, popolnoma vsem začne kolagen upadati, kar se vedno bolj začenja poznati na naši koži. To bi morali vsi jemati, da bi naša koža bila mnogo boljša na pogled in prav tako na otip, vendar marsikdo pač tega ne počne. Vem pa, da ljudje imamo zelo velikokrat težave s tem kaj nekomu podariti za rojstni dan in to je nekaj najboljšega! Pa naj povem kateri so na primer znaki, ki nam dajo vedeti, da nam primanjkuje le tega:

  • upadla in postarana koža, vidne so gube, celulit, strije;
  • bolečine v sklepih, krhkost kosti;
  • hormonska neravnovesja;
  • prebavne težave, napihnjenost, zaprtost, driska;
  • krhki in suhi lasje, izpadanje las;
  • lomljivi in tanki nohti.

Heartbeat like vibrations lead to increased calmness

To so znaki, da potrebujemo nujno, nujno kolagen. Ženske bi bile tega darila najverjetneje res zelo vesele, vsaj tiste, ki dajo nase in na svojo zunanjo ter notranjo lepoto veliko. Ok, tiste oz tisti, ki so jim te stvari nepomembne mogoče tega ne bi bili veseli, ampak tisti, ki pa so takšni da jim je to pomembno pa bi dali veliko. Tako pa tega, ki ga obdarujete tega tako sigurno poznate in veste, če mu je do teh stvari ali mu ni, tako da menim, da to ne bo problem kako izvedeti, če bi hotel to ali ne.

Če pa še vedno niste prepričani, če bi to bilo za obdarjenca pa poskusite pogovor zapeljati v to smer kakšen mesec že prej, da ne bo tako sumljivo in da tudi prej izvete ali se podati v nakup ali ne, da pridete na to temo in iz pogovora boste izvedeli, če je to tisti drugi osebi všeč ali ne. Preprosto in simpl kot pasulj, kajne? Oooo jaa.

Mogoče ti bo všeč tudi ...