Drugo Lifestyle Luksuz Moda

Zaradi česa se je potrebno zjutraj vstati prej

Moda, oh ta moda. Kot mlajši kot starejši gledamo na to, da smo lepi, urejeni, saj se tako v svoji koži počutimo še bolj samozavestne in motivirane, če smo lepi že sami sebi. Kako pa narediti, da bomo vedno izgledali urejeni? Zjutraj smo vsi takšni, da se nam nikakor ne da vstati, sploh če je zunaj bolj mrzlo in je v postelji konkretno toplo. In potem vedno prestavljamo uro na budilki. Sprva si jo naredimo toliko prej, da si zračunamo, da nam bo šel skozi zajtrk, da se uredimo, spijemo čajček ali kavico, ter da gremo novih zmagam naproti, vendar nikoli ni tako, da se potem vstanemo ko zazvoni budilka. Vendar, če se bi pa vstali prej kot je potrebno bi pa bili urejeni in porihtani v nulo, vendar samo lenoba nas uničuje.

Rezultat iskanja slik za alarm clock in the morning

Kot prvo si moraš lepo urediti lase, ženske malo naličiti, če je potrebno, lepo se oblečemo, da nimamo najbolj grdih oblačil, lepe čeveljčke, ne smemo pa nikoli pozabiti na modne dodatke, saj modni dodatki dajo res tisti dodaten čar in pridih. Ženske kakšne uhančke ter obvezno in najbolj IN so kakšne ročne ure kot pri moških kot pri ženskah, katero lahko najdeš na spletni strani www.rocnaura.si, kjer imajo res božanske, vsaj meni, tam sem jih kupila že enih 6 pomoje <3, res ne morem prehvaliti njihovih ur! Potem še kakšna zapestnica, mogoče prstan in podobne reči.

Seveda vse spet ne smemo nametati skupaj, moremo imeti malo žilice, da vemo kaj paše skupaj in kaj ne, ker če damo pa nase preveč, potem pa bomo že kičasti. V glavnem, ne bodimo leni in se vstanimo toliko prej, da bomo vsak dan TOP! In kot sem rekla, NE POZABI na modne dodatke (kot jaz ne morem biti brez ročnih ur :P). 🙂

Mogoče ti bo všeč tudi ...