Drugo Lifestyle Luksuz Moda

Strižnik, ki prepriča tudi najzahtevnejše frizerje

Urejena pričeska zaokroži celoten videz, zato je pomembno, da imajo urejene lase ne samo ženske, temveč tudi moški. Pot do popolnih kratkih las nam nudi Philipsov strižnik HC9450, ki zagotavlja učinkovito in hitro striženje. Strižnik se odlično obnese kot strižnik za lase ali kot strižnik brade. S svojimi motoriziranimi glavniki, digitalnim pomikanjem, pomnilniško funkcijo in visokozmogljivo strižno enoto je uvrščen med najboljše strižnike, zaradi česar prepriča tudi najzahtevnejše uporabnike. Poleg vseh odličnih tehničnih lastnosti se strižnik ponaša tudi z zmogljivo baterijo, ki uporabniku nudi 120 minut uporabe po enournem polnjenju.

Strižnik Philips

 

Natančnost njegova je vrlina, zato pričeska izpade res fina

Strižnik omogoča natančno izbiro dolžine, zato je oblikovanje las zelo enostavno. Tik pod motoriziranimi glavniki je nameščen zaslon na dotik, na katerem lahko hitro in preprosto izbirate med več kot 400 različnimi dolžinami. Omogoča hitro ali počasno pomikanje po dolžinah in sicer v korakih po 0,1 mm. V kolikor bi želeli dolžino 0,5 mm, snamete glavnik in že ste pripravljeni na striženje. Strižnik las se odlično obnese tudi pri gostih laseh, saj ima funkcijo turbo hitrosti. V kolikor strižnik zazna gostejše lase, se hitrost samodejno poviša. Enostavno, kajne?

Zaslon na dotik omogoča nastavitev različnih dolžin

 

Oblikovanje las in brade še nikoli ni bilo tako enostavno

Zaradi samoostrilnih rezil iz titana, strižnik omogoča natančno striženje tako las kot brade. K strižniku so priloženi tudi trije glavniki, ki olajšajo delo domačim frizerjem in frizerkam, sploh tistim, ki so na tesnem s časom, saj ima strižnik tudi napredno tehnologijo DualCut, ki striže dvakrat hitreje. Po koncu striženja je strižnik priporočljivo očistiti in sicer s priloženo ščetko za čiščenje.

 

Kakšno dolžino bi danes? Enako kot zadnjič, prosim.

Poleg vseh teh odličnih lastnosti, pa je potrebno omeniti tudi to, da je Philipsov strižnik izjemno pametne sorte, saj si zapomni zadnjo nastavitev dolžine, poleg tega pa še tri druge in to za vsak glavnik posebej! Izberite želeno dolžino, pridržite pomnilniški gumb in nastavitev je shranjena.

Mogoče ti bo všeč tudi ...