Drugo Lifestyle Luksuz

Novo ali rabljeno? Bojše ali slabše?

Ko hočemo nek računalnik ne vemo ali bi kupili novega ali starega, vsaj v večini primerov je tako, da se zelo dolgo odločamo kaj pravzaprav hočemo. Pri nama s partnerjem doma sva imela en prenosnik, ki je imel Windows in nama je super delal in vse, vendar ker imava svoje podjetje, sva v podjetju potrebovala Windows, saj sva imela vse računalnike ta, IOS, in za stvari, ki sva jih morala delati nama IOS nikakor ni prišel prav, saj določeni programi, ki jih potrebujeva tega sistema ne podpirajo. Zato sva se kar na hitro odločila, da bova kupila nov računalnik in sva rekla, da bova malo pobrskala med rabljenimi prenosniki.

Rezultat iskanja slik za rabljeni prenosniki

Doma sva imela Asusa,vendar če sva ta prenosnik že odnesla na firmo sva rekla, da si bova pa za doma vzela še en Apple prenosnik, če sva že navajena na to mašinco in sva iskala rabljene, ker zakaj bi kupovala novega, ker so itak predragi niti ne potrebujem novega, če so rabljeni čisto ok za to kar ga jaz osebno potrebujem. Vsak imava svoj prenosnik, fant je svojega že imel in ga še ima sedaj, samo jaz sem trenutno bila brez, in računalnik sem potrebovala za delo tudi doma in nama ni preostalo kot pa nekaj na hitro kupiti.

Čeprav bi si lahko takoj kupila nov računalnik brez nekega problema, nama denar ni problem, ampak zakaj bi, če je rabljeno enako super. Veliko je pač odvisno samo od tega kako so ga prejšnji lastniki čuvali oz. odvisno je kje ga kupite, to morate pa sami pri sebi vedeti kje kupiti. Če pa slučajno ne veste pa je bolje da vam kdo, ki ima malo več pojma o tem, da vam pomaga pri izbiri le tega. Sama gledam na te prenosnike tako – vse je enkrat novo, ampak tudi vse novo postane enkrat rabljeno/staro, tako da zame je vseeno ali novo ali rabljeno, samo da dela!

Mogoče ti bo všeč tudi ...