Drugo Lifestyle Luksuz Moda

Nogavice

Ne obleka – nogavice naredijo človeka

Včasih so bile nogavice kos oblačila, ki ga ljudje v javnosti niso ravno razkazovali; veljalo je načelo, naj bodo  nogavice enobarvne, usklajene in čim manj vidne. Danes so pogledi na modo drugačni: nogavice so pomemben modni dodatek, na katerega pa veliko ljudi še vedno na žalost pozablja. Če želite biti v zadnjem koraku z modo, hkrati pa uživati v udobju in kvalitetnih materialih, so nogavice, ki jih najdete v ponudbi Bags&More, pravi modni kos za vas. Na voljo je široka paleta najrazličnejših nogavic, med katerimi boste zagotovo našli prav takšne, o katerih ste od nekdaj sanjali.

 

Udobje in moda z roko v roki

V prodajalni Bags&More vas čakajo nogavice različnih znamk in motivov – za vsakega posameznika se najde tisto, kar potrebuje. Zagrizeni športniki? Na voljo je zbirka nogavic, primernih za tek in druge športne aktivnosti, ki omogočajo dobro prezračevanje in dihanje kože ter preprečujejo čezmerno potenje stopal. Poiščite motiv svoje najljubše živali, risanega junaka, hrane ali pijače ter izbirajte med nešteto različnimi modnimi vzorci, ki jih lahko kombinirate s preostalimi oblačili. Upajte si in brez zadržkov pokažite, da sledite zadnjim modnim trendom vse od glave do pet – dobesedno! Če želite biti unikatni in se s svojimi nogavicami tudi osebnostno izražati, vam predlagamo United OddSocks nogavice, ki so znane prav po tem, da jih lahko med seboj poljubno kombinirate in nosite, kakor sami želite – tudi po dve različni nogavici naenkrat. Če pa ste kljub temu ljubitelji večne klasike, pa se za vas seveda najdejo tudi številne enobarvne nogavice.

Bodite pripravljeni na hladno zimo, vroče poletje in prehodno obdobje; v ponudbi Bags&More najdete nogavice za vse letne čase. Tisti, ki vas pozimi nenehno zebe, si lahko izberete tople nogavice, ki segajo vse do kolen, za vroče poletne dni in športne aktivnosti pa priporočamo pisane nizke nogavice do gležnjev. V široki ponudbi nogavic lahko zagotovo izbrskate tudi idealno rojstnodnevno ali darilo za druge priložnosti – pomislite – praktično, elegantno in modno v enem. Izbirate lahko med različnimi tematskimi motivi; božičnimi, ljubezenskimi, rojstnodnevnimi, otroškimi … Če se ne morete odločiti, pa so na voljo tudi darilni seti, ki zajemajo premišljeno izbrane štiri pare nogavic. Obujte sebe in svoje najdražje po zadnjih modnih trendih.

Mogoče ti bo všeč tudi ...