Drugo Lifestyle Luksuz

Moderne kuhinje

Pride čas, ko je potrebno v hiši, stanovanju kaj menjati. In pri meni je trenutno prišlo do te točke, da menjam kuhinjo. Prav tako bi rada prostor v stanovanju malce preuredila, določene stene podrla, da bo prostor tudi večji.

Včasih je bilo moderno, da je vse bilo v svoji sobi. Kuhinja v svoji posebej sobi, jedilnica posebej, dnevna posebej in tako naprej. Sedaj pa je zelo moderno, da so kuhinja, jedilnica in dnevna skupaj, dobiš tako lep velik odprt prostor in mnogo lepše izgleda in večje, ne pa prej ko so bile na vsaki strani neke stene.

Image result for modern kitchen

Namreč to stanovanje, ko ga imam sedaj jaz je od mojih starih staršev, tako da si lahko mislite, kako je to že staro in potrebno obnove. Ko se bo to popolnoma uredilo bo tako lepo, da več niti iz stanovanja ne bom hotela iti. Sem si že izbrala novo kuhinjo, točno vem katero bom imela, moram samo še s partnerjem iti v trgovino, da se vsedemo skupaj s prodajalcem, da poveva točne mere ter da izrišemo ven celotno kuhinjo in da jo lahko damo v izdelavo.

Ker je kuhinja po meri tudi ne bo narejena iz danes na jutri, kar je tudi razumljivo. Treba je malo posodabljati stvari v našem življenju in ne da smo skozi na isti točki, da nič ne vložimo nikamor in je vse grdo ter staro. In pomislite, tudi mnogo boljše se počutite v novejšem, bolj modernem slogu, ali ne? Mogoče starejši ljudje ne, ampak mlajše generacije pa definitivno ja!

Mogoče ti bo všeč tudi ...