MakeUp Revolution paleta senčil
Moda

MakeUp Revolution je poznan po vrhunskih in cenovno ugodnih ličilih

MakeUp Revolution je blagovna znamka, ki je kupcem izdelkov za ličenje zlasti poznana po izjemno kakovostnih paletkah s senčili. A slednje še zdaleč ni vse, kar vam tovrstna svetovno uveljavljena blagovna znamka ponuja. V specializiranih prodajalnah z ličili lahko najdete še druga ličila ter pripomočke za vse vrste make upa.

Trenutni prodajni hit so zagotovo laki za nohte Makeup Revolution Neon. V samo nekaj trenutkih tovrstni kvalitetni laki omogočijo lepe ter urejene nohte. Set vsebuje 6 različno obarvanih lakov, ki se udobno nanašajo, okrepijo in učvrstijo nohte. Laki se nanašajo s pomočjo posebej zasnovanega čopiča, in sicer na razmaščene nohte brez laka. Za še boljši učinek je treba nanesti dva sloja

Paleta za ličenje oči odpira možnosti za ustvarjanje najbolj čudovitih različic make upa

Omenili smo, da je MakeUp Revolution še posebej poznan po svojih prečudovitih paletkah s senčili za oči. Ena od najbolj priljubljenih izbir je zagotovo paleta za ličenje oči X Friends, saj odpira možnosti za ustvarjanje najbolj čudovitih različic make upa.

MakeUp Revolution senčila
MakeUp Revolution senčila so dolgotrajna in enostavna za nanašanje ter mešanje

Kakovostni seti senčil za oči uporabnici zagotavljajo bleščeč ter mat učinek, izjemno raznoliko ličenje, intenzivno pigmentacijo. Ključna prednost je tudi ta, da se odtenki lahko na zelo preprost način kombinirajo. Vsekakor pa imajo senčila tudi zelo dolgotrajen učinek. Na kakšen način pa se tovrstna ličila lahko nanašajo na očesne veke? Nanašanje lahko poteka na več različnih načinov. Senčila na očesne veke lahko nanesete s pomočjo čopiča, penastega aplikatorja, ne nazadnje tudi s pomočjo konice prstov.

Za večji volumen ustnic

Medtem ko blagovna znamka MakeUp Revolution odlično poskrbi za izjemno lep videz oči, prav tako poskrbi tudi za večje oziroma za še bolj polne ustnice. Sijaj za ustnice prav tako iz linije X Friends vašim ustnicam v vsakem primeru omogoči čudovit videz.

Video: Sijaj za ustnice iz linije X Friends

Tovrstni sijaj prav tako ustnice učinkovito vlaži ter mehča, jih popolno izriše, ima zelo dolgotajen učinek, ne nazadnje pa ustnicam daje polno barvo. Na ustnice sijaj lahko uspešno nanesete s pomočjo učinkovito zasnovanega aplikatorja.

Vsi omenjeni izdelki MakeUp Revolution in še veliko več drugih vam je po dostopnejši ceni na voljo v spletni prodajalni, ki ste jo veliki ljubitelji ličil ter kozmetike na sploh zagotovo že kdaj obiskali.

Mogoče ti bo všeč tudi ...