Drugo Lifestyle Luksuz Potovanja

Kdaj so kakšni prazniki?

Ali si vi zapomnite kdaj so kakšni prazniki? No, jaz si nikoli ne zapomnim, razen okej, kakšnih par jih vem kdaj je kaj, ampak še to so tisti večji prazniki, ko je nemogoče jih pozabiti, te ko pa niso tako pa ne pomembni, ampak ko se niti ne govori toliko o njih pa si nikakor ne zapomnim. Pa vendarle, saj nam ni potrebno vedeti vsega, saj zato pa imamo mobitele, ki nas opozarjajo na nekaj kar prihaja ali pa koledarje in podobne reči.

Danes imamo ljudje polne glave skrbi in polno stresa, da je to res ena malenkost katere nam res ni potrebno do potankosti vedeti. Recimo, če ste bolj zaposlen človek in vam pridejo v poštev kakšni rokovniki je to res superca, ker v teh novejših rokovnikih, ki jih izdelujejo so v njem označeni res vsi vsi prazniki in tako pa nikakor ne moreš pozabiti kdaj je kdaj.

Rezultat iskanja slik za prazniki

Vendar rokovniki so res za tiste, ki imajo poln delavnik in si tako bolj organizirajo ves čas. Jaz sem si ga enkrat kupila, ker sem si mislila, da ga potrebujem da si bom vanj lepo vse zapisovala kaj morem narediti in kako, ampak ker moj delavnik ni tako zabasan kot pa recimo nekdo, ki more imeti na vsako uro zapisano kdaj ima kdaj da res ne pozabi nečesa, ker ima pač takšno delo, je bil moj v večini prazen in zato sem se za letos odločila, da ga ne bom kupila, ker ga pač preprosto ne potrebujem.

Če bom pa kdaj imela kakšno službo ali pa delala dodatno še kaj, da bo moj delavnik še bolj zaseden, potem pa si ga bom ponovno omislila. In res morem pa priznati, da so res lepo urejeni in zrihtani to pa so res in že zaradi tega si jih želim kupiti, ampak kaj ko je nesmiselno, če vem, da ga ne bom kaj veliko uporabljala in pisala vanj, če se mi nič prav ne dogaja.

Mogoče ti bo všeč tudi ...