Lifestyle Zdravje

KDAJ JE PRIMEREN ČAS ZA ZAČETEK UPORABE KREME PROTI GUBICAM?

Ste tudi vi začeli opažati tanke linije in gubice na obrazu? Proces staranja se začne odvijati že hitro po 20. letu starosti, zato je priporočljivo koži nudit nego in zaščito že pri 25. letu. Z uporabo kreme proti gubicam lahko začnete tudi, če se gubice še niso pojavile. 4D Hyaluron krema proti gubicam je vlažilna in negovalna krema, ki kožo napne in nahrani s tem pa preprečuje nastanek gub in linij.

INOVATIVNA ANTI-WRINKLE FORMULA

Najpomembnejša sestavina pomlajevalnih izdelkov in krem proti gubicam je hialuronska kislina. To je naravna sestavina človeškega telesa s posebno sposobnostjo zadrževanja vode. S tem kožo vlaži, ji omogoča prožnost in zapolni tanke linije in gube. Pri izbiri hialurona, ki ga nanašate na obraz, velja biti previden. Vsak kozmetični izdelek mora biti dermatološko preizkušen, da ne povzroča alergijskih reakcij. Hialuron kitajskega uvoza ni vedno klinično potrjen, zato lahko povzroča rdečico in srbečico. V sestavi Lux-Factor 4D Hyaluron kreme proti gubicam je le evropski hialuron, ki je 100 % naraven, zato je primeren za vse tipe kože, tudi najbolj občutljive. Z vključitvijo anti-wrinkle formule in četrte dimenzije, se koža trajno zgladi in vodi do mladostnega videza po že nekaj tednih redne uporabe. Ko začnete z uporabo kreme proti gubicam, ki vsebuje hialuronsko kislino, lahko z uporabo nadaljujete brez meja. Vsak dan, zjutraj in zvečer, da bo učinek še boljši. Seveda pa za uporabo izberite primerno kremo, ki jo vaša koža dobro prenaša.

 

SPOSOBNOSTI HIALURONSKE KISLINE

Pomanjkanje hialuronske kisline najhitreje opazimo kot suho, neelastično kožo ter s pojavom gub. Je ključna komponenta zdrave kože, z nanosom hialuronske kisline pa spodbujamo rast kožnih celic in omogočamo nastanek nujno potrebnih kolagenskih vlaken. Med staranjem kože naše celice tvorijo manj hialuronske kisline, obstoječa pa se lahko začne razkrajati. To lahko povzroči izsušenost kože in je tudi eden od dejavnikov, ki so odgovorni za hitrejše staranje kože, kot so drobne linije in gube, izguba volumna in izguba prožnosti. Z uporabo kreme proti gubicam, ki vsebuje hialuronsko kislino boste prispevali k mladostnem in svežem videzu kože.

 

Mogoče ti bo všeč tudi ...