Drugo Lifestyle Luksuz

Dobro premišljena toplotna črpalka

KRONO MULTI S je nova družina hibridnih toplotnih črpalk, ki nudijo pameten in prilagodljiv sistem ogrevanja. Kaj bi rekli, če bi vam nekdo rekel, da lahko svoj dom ogrejete kar s pomočjo zunanjega zraka? Da to ni mogoče? Da je to tehnologija prihodnosti? Pa vendar, toplotna črpalka iz družine KRONO MULTI S ima zmožnost ogrevanja prostorov in sanitarne vode s pomočjo zraka in/ali zemlje. Toplotna črpalka združuje ekološki in varčen ogrevalni sistem, ki s svojim načinom delovanja omogoča brezplačno ogrevanje. Lahko bi rekli, da je izjemno pametna toplotna črpalka, saj se preklapljanje izvede glede na to, katera možnost je v danem trenutku ugodnejša in energetsko učinkovitejša. Kot primarni vir toplotna črpalka uporablja toploto zemlje, v kolikor pa je temperatura zraka ugodnejša, preklopi način delovanja in izkorišča zunanji zrak. S tem  dosega maksimalno učinkovitost, zaradi česar so višji tudi prihranki pri delovanju.

Notranja enota toplotne črpalke

 

Toplotna črpalka prihodnosti

Toplotna črpalka iz družine KRONO MULTI S združuje lastnosti toplotnih črpalk iz družin KRONO AEROS (zrak-voda) in KRONO GEOS (zemlja-voda). Združuje dva brezplačna vira ogrevanja, zrak in zemljo. Ker je toplotna črpalka izjemno tiha, ne boste niti vedeli, kaj ali kdo ogreva vaš dom. Prav tako se lahko pohvali z izboljšanim delovanjem v ekstremnih pogojih, z dolgo življenjsko dobo in nagrado za okolju prijazen izdelek leta 2018. Pohvale vredno, kajne?

Zunanja enota toplotne črpalke

 

Prednosti, ki jih nudi Toplotna črpalka Kronoterm

S toplotno črpalko boste prihranili za tedenski dopust! Stroški ogrevanja s toplotno črpalko Krono Multi S so stroški ogrevanja precej nižji, saj do 80% energije pridobite iz okolice. Njeno upravljanje je zelo preprosto, zato z njim ne bi smeli imeti prav nobenih težav. Tehnologija prihodnosti je že tu, saj lahko toplotno črpalko upravljate preko aplikacije na mobilnem telefonu, tablici ali računalniku. Vaša odločitev, da izberete Kronoterm toplotno črpalko pozitivno vpliva tudi na vašo okolico, saj so izpusti ogljikovega dioksida občutno nižji, hkrati pa je popolnoma brez izpustov ogljikovega monoksida in PM delcev. Je potrebno še kaj dodati? Morda to, da je poskrbljeno tudi za sofinanciranje, s strani EKO Sklada? Tehnologija prihodnosti je tehnologija Kronoterm in njihova toplotna črpalka Krono Multi S.

Mogoče ti bo všeč tudi ...