Delovna uniforma – podoba podjetja

Ko si majhen in razmišljaš kaj boš ko boš velik imaš v glavi nešteto različnih poklicev. Skoraj vsak mesec imaš nov poklic, ker te stari ne zanima več. Ko pa postaneš odrasla oseba, ko se moraš v srednji šoli odločiti kaj boš, in potem pride že tako danes da si konec srednje šole, konec faksa in moreš si začeti iskati službo, no potem pa ni vse postlano z rožicami kot je bilo to, ko smo bili majhni. Jaz vem, da sem hotela postati igralka, pa pevka, zdravnica, potem vrtnarka, pa ne vem misliš da je bilo še par poklicev, vendar tile so bili najbolj na udaru zato sem si jih tudi zapomnila.Rezultat iskanja slik za kuharji

No sedaj, ko sem pa odrasla pa sem čisto nekaj drugega kar v mladosti sploh sanjala nisem, sedaj sem kuharica, šefica v svoji kuhinji in to delo me izjemno veseli. Imamo svoje delovne uniforme, imam svoj kader ali kako bi drugače rekli, hmmm, svoje sodelavce bom kar rekla raje. Moram priznati, da se med seboj res dobro razumemo in za to sem zelo hvaležna, da sem dobila takšne zraven sebe, da se razumemo, kajti delo je mnogo lažje, če imaš ob sebi ljudi, ki te spodbujajo, ki te ne jezijo venomer, ki ti stojijo ob strani, ko se ne pričkajo za vsako malenkost, niso faušljivi, niso nesramni v takšnem timu je res dobro delati. In pa seveda moja uniforma mi je najbolj zakon, v njej se res počutim kot da sem ne vem kako znana, kot da sem nekaj res velikega dosegla in sem zato v njej.

Rezultat iskanja slik za kuharji

Sicer ja, sem dosegla nekaj velikega, če sem glavna kuharica, glavna šefica, tako da nekaj že delam prav. In res je to kar mnogi ljudje govorijo, da če imaš na sebi uniformo in da se v njej dobro počutiš, je to nek statusni simbol prav tako, potem si res na pravi poti, in ta pot gre samo še navzgor!

Dodaj odgovor