Drugo Lifestyle Luksuz Moda

Bags&More: GUESS

Blagovna znamka Guess je že vrsto let znana po čudovitih, a nekoliko dražjih izdelkih. Ste se tudi vi že kdaj znašli pred trgovinsko izložbo, kjer ste bog ve koliko časa občudovali izdelek visokokakovostne znamke, a ga zaradi previsoke cene niste kupili? Ponudbe pri Bags&More vas bodo osupnile, saj si boste lahko od tega trenutka dalje zagotovili izdelke znamke Guess po razumljivi ceni.

Znamka Guess je bila ustanovljena leta 1981 v Kaliforniji. Stremi k ustvarjanju brezčasne elegance. Njihov moto je: »Be Young, Sexy and Sophisticated, be Guess!« Znamka združuje mladost, drzen glamur in sofisticirano ženstvenost.

Pri Bags&More imajo samo za vas pripravljeno pestro ponudbo torbic in denarnic znamke Guess. Zamenjajte stare in razcefrane denarnice in torbice z novimi, ter navdihnite vse znance in mimoidoče!

Oddelek z denarnicami je bogato založen. Izbirate lahko med številnimi dimenzijami in stili. Tudi barv je malo morje. Vaša bodoča denarnica je lahko bele, roza, bež, rdeče, črne ali katere koli druge barve. Izdelki so narejeni iz umetnih materialov. So zelo priročni in prostorni, nekateri vsebujejo tudi dodatne žepke.

Tudi oddelek s torbicami je vse prej kot skromen. Izbirate lahko med enoramnimi torbicami in nahrbtniki. Vsi nahrbtniki in nekatere torbice imajo nastavljive naramnice. Izdelki so narejeni iz umetnih materialov. Odlikuje jih velika prostornina in visoka kakovost. Odločate se lahko med različnimi dimenzijami in barvami. Guess-ova kolekcija pri Bags&More ni raj zgolj za ženske, saj vam ponujajo tudi unisex izdelke.

Trgovine Bags&More najdete po vsej Sloveniji, kjer vam bodo zaposleni z veseljem priskočili na pomoč. Pestro ponudbo si lahko ogledate tudi na spletni strani bagsandmore.si, kjer so vam nakupovanje želeli čim bolj olajšati, zato so spletno stran oblikovali tako, da že pred samim iskanjem lahko določite, kakšen izdelek pravzaprav iščete. Izbirate lahko med barvo, tipi izdelkov in ponekod tudi materiali.

Vsi izdelki znamke Guess prisegajo na visoko kvaliteto, zato bodo vašo garderobo krasili še mnogo let. Smo že omenili, da vam vse to ponujajo po noro nizkih cenah?

Mogoče ti bo všeč tudi ...